Jakl se naštval na Václava Moravce a poslal mu tuto SMS

15.07.2013 13:03

Bývalý ředitel politického odboru Kanceláře prezidenta republiky Ladislav Jakl se ohradil vůči výrokům moderátora České televize Václava Moravce na svoji adresu. A vpálil mu i jeho schůzku s pražskou vrchní státní zástupkyní Lenkou Bradáčovou a šéfem ÚOOZ Robertem Šlachtou. Učinil tak formou zaslání SMS, kterou posléze zveřejnil na svých stránkách.

Jakl se naštval na Václava Moravce a poslal mu tuto SMS
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ladislav Jakl, tajemník bývalého prezidenta Klause

"Dobrý den. Václav Klaus mě nikdy v životě nepoužíval k vypouštění nějakých pokusných balonků. To je jen Váš výmysl. Nikdy jsem v žádném médiu nevystupoval z jeho pověření, nikdy jsem za něj netlumočil nějaké vzkazy. Vždy a všude mluvím jen za sebe," reagoval na svých webových stránkách Jakl na fakt, že byl zmíněn v pořadu Otázky Václava Moravce.

Jakl vrací úder

To, co slyšel na svoji adresu, se mu nezamlouvá, a Moravce za to pořádně kárá a vrací úder. "Asi je pro Vás těžké si představit, že člověk může mít svůj názor. Prezident Klaus většinou ani netušil, že jdu někam do rádia či televize, a nikdy necítil potřebu mě instruovat. A já zase nikdy neměl potřebu si před jakýmkoli svým vystoupením chodit k němu či třeba do zbraslavské restaurace pro rozumy," odkázal na páteční informaci serveru PrvníZprávy.cz, že se Moravec sešel s pražskou vrchní státní zástupkyní Lenkou Bradáčovou a šéfem Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu Robertem Šlachtou.

"Nedělejte ze mne papouška, pro své tvrzení nemáte žádnou oporu v realitě. Naštval jste mě," uzavřel svůj vzkaz moderátorovi Ladislav Jakl.

Celé znění SMSky Ladislava Jakla, kterou zveřejnil na svém webu:

Nedělní SMS Václavu Moravcovi

Dobrý den. Václav Klaus mě nikdy v životě nepoužíval k vypouštění nějakých pokusných balonků. To je jen Váš výmysl. Nikdy jsem v žádném médiu nevystupoval z jeho pověření, nikdy jsem za něj netlumočil nějaké vzkazy. Vždy a všude mluvím jen za sebe.

Asi je pro Vás těžké si představit, že člověk může mít svůj názor. Prezident Klaus většinou ani netušil, že jdu někam do rádia či televize, a nikdy necítil potřebu mě instruovat. A já zase nikdy neměl potřebu si před jakýmkoli svým vystoupením chodit k němu či třeba do zbraslavské restaurace pro rozumy. Nedělejte ze mne papouška, pro své tvrzení nemáte žádnou oporu v realitě. Naštval jste mě.
L. Jakl

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…