Jakl udeřil na doktora, který proti němu kandiduje za Babiše. A vytáhl něco opravdu nepříjemného

04.09.2018 22:04

Kandidát na post senátora Ladislav Jakl vyrazil do útoku. Udeřil na svého protikandidáta na Praze 2 Romana Kerekeše. Lékař Kerekeš kandiduje za hnutí ANO a zdá se, že Jakl mu nehodlá nechat nic zadarmo. Voličům i kandidátům připomněl, že senátor by měl mít nějaké politické názory. Tedy pokud vám šéf hnutí ANO a premiér Andrej Babiš nediktuje, co byste měli říkat.

Jakl udeřil na doktora, který proti němu kandiduje za Babiše. A vytáhl něco opravdu nepříjemného
Foto: Archiv PL
Popisek: Ladislav Jakl

Někdejší spolupracovník exprezidenta Václava Klause Ladislav Jakl se rozhodl kandidovat na Praze 2 do Senátu. Za hnutí Svoboda a přímá demokracie Tomia Okamury (SPD). Navzdory tomu, že má ODS na Praze 2 vlastního kandidáta, poslanec občanských demokratů Václav Klaus mladší podpořil právě Jakla. To všechno už je obecně známé.

Jakl také naznačil, jak bude v senátní kampani postupovat. Kandidátům i voličům připomněl, že senátoři rozhodují o politických tématech a ti, kdo chtějí vstoupit do Senátu, by měli mít nějaké politické názory. A měli by je předložit veřejnosti ještě před svým zvolením. Jakl podotýká, že když chcete do Senátu, nestačí říkat, že budete „stát řídit jako firmu“.

„Senátoři nejsou od toho, aby něco řídili. Nejsou součástí výkonné moci. Jsou od toho, aby schvalovali (a zamítali) zákony. Ne pouze z oboru zdravotnictví, ze všech oborů. A pokud z nich nemají být hlasovací loutky, potřebují mít nějaké celistvé názory, politické názory, názory na vztah státu a jednotlivce. Žádné takové názory či postoje pan Kerekeš nemá. Nikdy na toto téma nic nenapsal či nepronesl. Asi počítá s tím, že v případě svého zvolení dostane noty z Agrofertu,“ napsal Jakl.

Nemluvě o tom, že pacienti pana doktora příliš nechválí. Jakl se dovolává hodnocení lékařů na serveru Známý lékař.cz, kde lidé většinou vyjadřují negativní zkušenosti s tímto lékařem.

„Velmi negativní zkušenost s tímto lékařem. Léky na srdce, které mi dosud ordinoval jiný lékař, mi tento doporučil neužívat a napsal mi jiné – s vyšším doplatkem, teprve magistra v lékárně mi sdělila, že účinná látka je úplně stejná jako u těch původních léků a že bohužel nejsem první případ s receptem od tohoto doktora. Lékař mě poté vyšetřil jen ledabyle – o změření tlaku jsem ho musela dokonce prosit (mám vysoký tlak a vždy mi ho lékaři kontrolují). Pan doktor mě dále již o ničem neinformoval, jen stále opakoval, že je dobré při problémech se srdcem zdravě jíst a hodně spát a také trochu cvičit... Toť věru objevné... Možná však někomu srdce poskočí radostí nad dechberoucí nádherou neotřele zařízené ordinace připomínající krematorium, či obří fotografií smějícího se specialisty v čekárně.  Děkuji, již nikdy více!“ napsala jedna z diskutujících.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…