Jakub Janda zaútočil na Karla Gotta

06.11.2018 15:53

V hledáčku českých médií a osobností se v posledních dnech ocitl písničkář Jarek Nohavica, který si převzal vyznamenání z rukou ruského prezidenta Vladimira Putina. Nohavica si za to od řady lidi vysloužil ostrá slova. Analytik think-tanku Evropské hodnoty však připomíná, že pro samého Nohavicu nemáme zapomínat na Karla Gotta. I ten prý Putinovi hraje roli „užitečného idiota“.

Jakub Janda zaútočil na Karla Gotta
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jakub Janda, aktivista z lobbistického spolku Evropské hodnoty

Český písničkář Jarek Nohavica si převzal vyznamenání z rukou ruského prezidenta Vladimira Putina. Vzbudil tím smutek nejen u Poláků, kteří ho mají velmi rádi. Také řada českých osobností, kupříkladu expremiér Mirek Topolánek, za to Nohavicovi vyčinila.

Jakub Janda z think-tanku Evropské hodnoty však na sociální síti Facebook konstatoval, že Jarek Nohavica není jediným českým zpěvákem, kterého lze označit za ruského „užitečného idiota“.

„Když mluvíme o Jarku Nohavicovi jako ruském užitečném idiotovi, tak prosím nezapomínejme na hrdinu Aeronetu Karla Gotta. Ten dnes šíří ty největší výplachy, tedy proputinovské lži od iluminátů ovládajících svět po tvrzení, že za okupaci v roce 1968 nemůže Rusko, ale Američané, kteří ho ‚umožnili‘. Nějak se nám zvyšuje počet starších známých mužů, kterým regulérně hrábne a začnou asi kloktat Savo,“ napsal Janda na sociální síti.

Sluší se dodat, že Karel Gott před pár dny v rozhovoru pro Český rozhlas poznamenal, že v roce 1968 sice přijely do Československa sovětské tanky a sovětští vojáci vraždili československé občany, ale všechno se dělo se souhlasem USA.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…