Jan Jandourek našel přirovnání pro prezidenta Zemana. Je prý Ivetou Bartošovou české politiky

09.07.2017 14:31

Do odvážného komentáře se pustil komentátor serveru Forum24.cz Jan Jandourek. Snažil se totiž zjistit, co mají společného prezident Miloš Zeman a podle jeho slov nebohá zpěvačka Iveta Bartošová.

Jan Jandourek našel přirovnání pro prezidenta Zemana. Je prý Ivetou Bartošovou české politiky
Foto: Hanka Brožková - KPR
Popisek: Prezident Miloš Zeman

„Když se člověk stane tragikomickou postavou a neví o tom, nebo to ví a nechce si to připustit, je to hrozný pohled. Vidíme to na politicích, umělcích a samozřejmě i na běžných lidech z ulice a návsí. Veřejně činný člověk má ještě navíc problém, že jeho úpadek všichni vidí v přímém přenosu, a tak se smutný trapas stává věcí skoro celonárodní – v závislosti na známosti dotyčné osoby,“ konstatoval úvodem Jandourek. 

Podle jeho slov pak prezident Zeman sleduje v mnohém cestu Ivety Bartošové, jež byla nejprve hvězdou popu a potom byla ženou na ustavičném sestupu. „Talent svého druhu, který stále více ztrácel možnost se uplatnit, a to za aktivní spolupráce parazitického okolí, které se rozhodlo vyždímat zdroj svých zisků do poslední kapky a beránka otřes se (oslíka, dojnou krávu, otroka a nevolníka a loutku), je třeba i zničit, byť co nejpozději,“ konstatuje Jandourek a věnuje se také Bartošové sebevraždě, kterou podle jeho slov vypálila všem svým příživnickým pazdrátům rybník.

Původní text ZDE.

„Zeman je na tom dost podobně, nesporně kdysi politický talent a nejspíš zvídavý člověk, který mohl – kdyby chtěl – proměnit politický talent ve státnický talent. Jenomže to by musel být schopen jít proti proudu a nesurfovat na vlnách, kde plave tolik výkalů,“ sdělil Jandourek se slovy, že výsledek je děsný pro dotyčného i pro okolí.

„Jako paní Iveta i Zeman promarnil svůj talent a zůstal jen robot, kterého okolí udržuje v provozu, protože je to výhodné. Do poslední kapky krve, do posledního upadlého šroubku. Kdyby v tom aspoň byla sebeoběť, jako to bylo u nešťastného prezidenta Háchy, který nikdy být prezidentem nechtěl a musel ve stáří a nemoci čelit skutečným zločincům a vrahům. Tady ale není výmluvy. Není nutné skákat pod vlak, stačí odejít, dokud je ještě aspoň patnáct minut po dvanácté,“ uzavřel. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…