Jan Kraus dal lekci etikety venkovanovi, co jede za královnou: Vezměte si mentolový bonbon, ať z vás netáhne nikotin

16.06.2017 12:33

Bavič Jan Kraus ve své tradiční show televize FTV Prima znovu ukázal, že nemá moc v lásce prezidenta Zemana a jeho tým. Je prý vynervovaný ze Zemanovy cesty za britskou královnou, protože se děsí, jakou hrůzu Zeman ve Velké Británii předvede.

Jan Kraus dal lekci etikety venkovanovi, co jede za královnou: Vezměte si mentolový bonbon, ať z vás netáhne nikotin
Foto: hns
Popisek: Britská královna Alžběta II a prezident ČR Miloš Zeman, ilustrační koláž

„Dámy a pánové, Miloš Zeman s chotí navštíví královnu Alžbětu. Já jsem z toho vynervovanej,“ prozradil bavič hned na úvod své show. Cesta českého prezidenta za britskou královnou je sice diplomatickým úspěchem, jenže kdo ví, co Zeman v ostrovním království předvede.

„My tady, pražská kavárna, my s tím nemáme problém jet ke královně nebo tak, tak se setkáváme se šlechtou pořád po kavárnách a tak, ale takhle, když jedou venkovani z Hradu, tak jsem z toho nervózní, aby to zvládli,“ pokračuje Kraus.

Bavič proto dává „venkovanovi z Hradu“, jak Zemana sám označuje, několik dobrých rad. Předně by měl být prezident vhodně oblečen. Kraus doporučuje nový oblek od Bandiho. Zcela nové šaty by měla mít i první dáma Ivana Zemanová. Specielně Zemanovi moderátor doporučuje, aby si před setkáním s královnou zavázal obě boty. „Opravdu precizně, i ty kaňoury by měly být stejně dlouhý, zhruba,“ řekl Kraus.

Jednou z nejdůležitějších věcí je, aby Zemanovi nebyly cítit z dechu cigarety. „Pokud by prezident před tím hulil někde, tak je potřeba si dát něco mentolovýho a tak, aby nepřišel ke královně a ta se neskácela otrávená nikotinem,“ dodal varovně Kraus. Publikum vypuklo smíchy.

Další salva smíchu přišla v okamžiku, kdy Kraus předváděl pukrle, kterého by se před královnou měla zhostit česká první dáma. Sám to prý moc neumí a hrozí, že by padal. „Proto nejezdím za Alžbětou,“ uzavřel téma Kraus.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…