Jan Kraus o intimních hovorech Nečase s Nagyovou

04.06.2014 12:46

Populární moderátor Jan Kraus považuje za správné, že média zveřejnila odposlechy soukromých hovorů Petra Nečase a tehdejší vrchní ředitelky jeho kabinetu a současně milenky Jany Nagyové. Ukázaly totiž rozpad politického systému v naší zemi, což je první krok na cestě k očistě společnosti. Odmítá i námitku, že zveřejnění komunikace Nagyové s Nečasem bylo příliš velkým zásahem do jejich soukromí.

Jan Kraus o intimních hovorech Nečase s Nagyovou
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

Známý herec a moderátor to uvedl v rozhovoru, který poskytl serveru Lidovky.cz. K očistě společnosti je podle Krause zapotřebí nejprve vědět, jak na tom společnost je. Za zbytečné považuje analýzy dění ve stranách a spekulace „kdo s kým peče, nepeče" nebo rozbory volebních prognóz, když žádné médium nebylo schopné deset let  zachytit to, „že podstatnou část země řídí nikým nevolení pingl s prodavačem“, k nimž se později kromě jiných připojila milenka premiéra.

V pořádku je podle Krause i zveřejnění intimně laděných zpráv, které si mezi sebou posílali Nečas s Nagyovou. „Zpronevěřili se ve svém počínání vůči občanům, profesi, funkci, všemu. Jejich soukromé počínání ohrožovalo ústavní systém země i její bezpečnost (viz vojenská rozvědka). Mluvit o intimitě je nepatřičné, je-li součástí vážného podezření ze zločinu,“ uvedl Kraus.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…