Jan Kraus předčítal: Píča a alkoholik Zeman

19.11.2015 12:02

K teroristickým útokům v Paříži se v nejnovějším vydání svého pořadu vyjádřil moderátor Jan Kraus. Zdůraznil, že bychom si od „odporně agresivních teroristů“ neměli nechat diktovat způsob našeho života. Neopomněl si však také rýpnout do prezidenta Miloše Zemana či jeho předchůdce v úřadě Václava Klause.

Jan Kraus předčítal: Píča a alkoholik Zeman
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

„Oslavili jsme svátek za svobodu a demokracii – to je významný svátek – bohužel jsme k němu dostali tu hnusnou tragédii v Paříži. Teroristický útok, který nebyl jen na Francii, ale na celou Evropu. A nejen na Evropu, ale i na celou naši moderní, chcete-li západní demokratickou civilizaci,“ prohlásil Kraus na úvod jím moderovaného pořadu Show Jana Krause.

Moderátor dále podotkl, že on i jeho kolegové nastalou situaci nesou těžce, s obavami. „Nicméně si nemůžeme nechat diktovat způsob našeho života právě od odporně agresivních teroristů, musíme žít po svém a snažit se dobrat do situace a stadia, kdy od toho budeme mít pokoj, nebo to výrazně zmírníme,“ zdůraznil.

V rubrice „Stalo se“ si posléze moderátor rýpl do naší politické garnitury. S odkazem na nový film s agentem 007 Jamesem Bondem ukázal na obrazovce fotomontáž, na níž je zobrazena postava oděná do černého špiónského oblečení, s pistolí a hlavou prezidenta Miloše Zemana. „Je tu nový film Alkoholik 007. Určitě na to běžte do kina, bude to nervák,“ přidal Kraus komentář.

Následně ukázal dopis, který údajně napsal Ježíškovi čtyřiatřicetiletý Honzík. V seznamu věcí, které by rád našel pod stromečkem, se objevilo i takové přání, „aby Kalousek s Nečasem dostali fakt nějakou hnusnou nevyléčitelnou nemoc“. Dotyčný by si ale také přál třeba hodně moc peněz. Ne však eura, ty jsou dle jeho názoru v „píči“, abychom citovali doslova slovo přečtené Janem Krausem.

Krausovi neunikla ani zpráva o návštěvě ex-prezidenta Václava Klause u uzenářů, kde se měl Klaus obout do varování před šunkou. On sám totiž žádné nebezpečí neodhalil. „Asi si k ní čuchnul a byla v pořádku,“ lakonicky konstatoval moderátor.

VIDEA ke zhlédnutí ZDE a ZDE

reklama

autor: luš

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …