Jan Kraus se baví: Ti korupčníci se před soudem vyjadřují tak debilně...

25.01.2016 22:09

Moderátor Jan Kraus si ve své show na FTV Prima pochvaloval, že se před soudem konečně řeší korupční kauzy, o kterých si myslel, že zůstanou v podstatě zametené pod kobercem. Je však zarážející, jak absurdní tvrzení občas zaznívají u soudu z úst obžalovaných. Podle moderátora se občas vyjadřují debilně.

Jan Kraus se baví: Ti korupčníci se před soudem vyjadřují tak debilně...
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

Kraus ve své show srovnával kauzy doktora Davida Ratha s případem někdejšího ředitele Nemocnice Na Homolce Vladimíra dbalého. Obě kauzy ukazují, jak vysoká zločinnost v Česku existuje i mezi lékaři. Jedna věc je však ještě pozoruhodnější – způsob, jakým se obžalovaní v obou kauzách hájí.

Stačí se podívat na výňatky z deníku Vladimíra Dbalého, podle kterého se konala zasedání klíčových dozorčích rad s důležitými rozhodnutími. Mají o tom svědčit zkratky DR neboli dozorčí rada zmíněné v deníku s časem a místem konání. Další obžalovaný, Pavel Kocourek, ale tvrdí, že DR vůbec neznamená Dozorčí Rada, ale družba.

„Jedno je na tom smutný, dámy a pánové. Je to takový nechlapský. Jako něčím je to ohromně dětinský, až debilní,“ uzavřel úvodní proslov ke svému pořadu Kraus. Sluší se připomenout, že o tom před několika dny informoval server Lidovky.cz s dovětkem, že na radu advokáta obžalovaný mluvící o „družbě“ raději rychle zmlkl, když se poradil s advokátem.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

18:05 „Sežrali“ je na bojišti, teď i v obchodech. Výsměch Rusů nezná mezí

Rusko chystá výstavu v moskevském parku Patriot, kde vystaví ukořistěné ukrajinské tanky západní výr…