Jan Kraus se posmíval erekci Mirka Topolánka. Přišla mu ostrá odpověď ohledně jeho vlastního mužství

09.11.2017 21:04

Ve svém středečním televizním pořadu na sebe díky své kritice směřované prezidentskému kandidátu Topolánkovi Jan Kraus prozradil mnohem více, než by byl asi ochoten dobrovolně přiznat, a bylo to opravdu velmi legrační.

Jan Kraus se posmíval erekci Mirka Topolánka. Přišla mu ostrá odpověď ohledně jeho vlastního mužství
Foto: Nejvic.info
Popisek: Moderátor a herec Jan Kraus

Diváky Show Jana Krause tentokrát moderátor v tradičním aktuálně- satirickém úvodu pobavil tím, když ostře napadl kandidáta na prezidenta Mirka Topolánka.

Nenechala ho totiž klidným jedna delikátní věc, a to taková, že Topolánka vyfotili na známých fotkách v italském Monte Argentariu u bazénu s erekcí a že je to na internetu. „Nevím, jestli je ideální mít prezidenta, jehož erekci mohou studovat lidé po celé planetě,“ utahoval si z Topolánka znechucený Kraus.

Je třeba připomenout, že zkušený komik nemá Topolánka ani kohokoliv jiného spojeného s ODS v lásce dlouhodobě. Účastnil se protestů proti údajné snaze ODS ovládnout Českou televizi, za jejich vlád se vehementně angažoval v protikorupčním fondu Karla Janečka a za Nečasovy vlády propagoval akci nespokojených občanů kolem Andreje Babiše.

Nad výrokem Jana Krause se ale pozastavuje novinář Jiří X. Doležal z Reflexu. S otázkou, jestli je skutečně erekce tak neobvyklá věc, protože podle Doležala je to přece projev zdraví, síly, plodnosti a vitality a hlavně symbol mužství, za který není nutné se stydět. Má to snad moderátor Kraus jinak? Byl by on v obležení žen zachycen na fotografii snad v klidu? Podle Jiřího X. Doležala vše nasvědčuje tomu, že v případě Krause by tomu tak nejspíše opravdu bylo.

Starost Jana Krause o veřejné mravy si ale vykládá Doležal tak, že Topolánkova kandidatura ohrožuje Zemana, kterého nyní na Hradě potřebuje premiérský adept Andrej Babiš. Toho přitom Kraus už dávno podporuje, nechal ho ve své show exhibovat několik hodin před volbami a stalo se také, že vystříhával kritické zmínky svých hostů. Ukazuje se tak prý, že Babiš o Zemana skutečně hodně nechce přijít.

Spekulacím dal za pravdu i samotný Kraus, který ve svém výkladu „Kdo je Mirek Topolánek“ také uvedl: „On pracuje pro pana Křetínského, takže je to kandidát Blesku, Reflexu a těchto novin – ty o něm budou psát hodně. Říká se totiž, co patří Babišovi, ale neříká se, co patří těm druhým. Takže se budeme taky těšit.“
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: dah

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…