Jan Rejžek měl prý dnes po půlnoci krásný sen. Zemanovi v něm vymlátili Hrad. A kágébák Klaus se svým šmudlou Weiglem...

28.06.2016 11:21

Výsledků referenda Velké Británie o vystoupení země z Evropské unie si na svém twitterovém profilu všímá od pátečního rána i hudební kritik Jan Rejžek.

Jan Rejžek měl prý dnes po půlnoci krásný sen. Zemanovi v něm vymlátili Hrad. A kágébák Klaus se svým šmudlou Weiglem...
Foto: Martin Kovář
Popisek: Jan Rejžek

„Po výsledcích brexitu mám další důvod na Euro fandit Islandu,“ podotkl hned v pátek Rejžek. A zřejmě fandil výrazně, neboť Island ve včerejším večerním utkání Anglii porazil a ta se se šampionátem loučí.

Tuto anglickou prohru Rejžek také náležitě okomentoval. „Pomsta za brexit dokonána. Ať žije země Bjork, Sióna, Jogna Granta a Markéty Irglové,“ uvedl včera.

V sobotu se Rejžek obul také do exprezidenta Václava Klause, který nad výsledky referenda vyjádřil radost. „Kágébáci typu Klause a toho jeho šmudly Weigla jásají nad brexitem. Potvrdili jen, co jsou zač,“ řekl i s rýpnutím do bývalého Klausova kancléře Jiřího Weigla. 

Dnes o půl druhé v noci se poté Rejžek „rozvášnil“ ještě více. „Sním o tom, že nebožtík Bud Spencer vstane z hrobu a půjde to vymlátit na Hrad,“ napsal s úsměvem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…