Jan Rejžek označil "Jurije" Vyvadila za prase a popřál mu...

24.03.2015 15:45

Politolog Michael Romancov si na sociální síti Twitter tropí žerty ze zakladatele Přátel Ruska v ČR Jiřího Vyvadila. Totéž činí známý kritik Jan Rejžek. Druhý jmenovaný zašel o pár dnů dříve ještě dál a označil Vyvadila za "prase".

Jan Rejžek označil "Jurije" Vyvadila za prase a popřál mu...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Vyvadil a Pavel Kováčik

Někdejší senátor za ČSSD Jiří Vyadil se postavil do čela občanských protestů proti konvoji NATO, který v neděli překročí české hranice a na našem území zůstane asi čtyři dny. Muž, jenž prohlašuje, že je válka a je třeba organizovat odpor proti "okupantům“, se ale stal terčem vtipálků, kteří mu narušili organizování protestů. Žerty si z něj tropí i politolog Michael Romancov. "Zdá se, že Jiří Vyvadil má organizační schopnosti, přehled a velitelské schopnosti 'kuního ksichtu' Franka Burnse z MASHe,“ napsal na sociální síti.

Jaroslav Cerman, který Vyvadila ve skupině "Neprojdou“ napálil, když mu narušil organizaci protestů, si ale posteskl nad tím, že by se měla věnovat pozornost podstatnějším věcem.

Kritik Jan Rejžek zašel ještě dál, když na sociální síti Twitter napsal, že ,, Jurij" Vyvadil bude na obranu před kolonou rozdávat suspenzory. O pár dní dřív byl ještě mnohem ostřejší. "Doufám, že se pod americký konvoj položí všechna naivní proruská nebo placená kágébácká prasata typu Semelové a Vyvadila. Plnou parou vpřed!“ konstatoval Rejžek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…