Janoušek se policejnímu zásahu vyhnul. Je v Chorvatsku

13.06.2013 12:57

MF Dnes z důvěryhodného zdroje zjistila, že lobbista Roman Janoušek je momentálně ve svém sídle v chorvatském Zadaru. Útvar pro odhalování organizovaného zločinu dnes zasahoval v sídle jeho firmy.

Janoušek se policejnímu zásahu vyhnul. Je v Chorvatsku
Foto: repro YouTube.com
Popisek: Roman Janoušek

Janoušek serveru Aktuálně.cz zaslal SMS s tím, že je na cestách. Web také napsal, že za akcí jsou stovky hodin odposlechů, které v posledních měsících policie nasadila na lobbistu Romana Janouška.

Policie si přišla pro některé dokumenty například na odbor městského investora pražského magistrátu, který zodpovídá za významné zakázky v řádech desítek miliard korun. Podle informací ČTK si policie na magistrátu vyžádala smlouvy uzavřené mezi Prahou a Janouškem.

Žádala také doklady k asi dvou desítkám zakázek, mezi kterými je mimo jiné miliardový tendr na svoz komunálního odpadu. Podle exprimátora Pavla Béma (ODS) ale magistrát nikdy žádné smlouvy s Janouškem neuzavřel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…