Janouškově choti zabavili 120 tisíc přímo z kabelky, píše server

17.06.2013 16:36

Advokát lobbisty Romana Janouška prozradil, že jeho klientovi policisté zabavili při domovních prohlídkách necelý milion korun. Jeho manželce pak 120 tisíc a to i přímo z kabelky. Informuje o tom server Lidovky.cz s tím, že lobbista je stále v zahraničí, ale je připraven k urychlenému návratu do Česka, bude-li třeba.

Janouškově choti zabavili 120 tisíc přímo z kabelky, píše server
Foto: repro YouTube.com
Popisek: Roman Janoušek

"Bylo to asi 120 tisíc. Něco jí vzali rovnou z kabelky," popisuje zásah, jenž se dotkl i manželky Janouška, Vít Široký pro Lidovky.cz. "Brali jí hotovost, kterou měla na živobytí. Vzali jí to přímo z kabelky, tak byla docela překvapená,“ pokračuje Široký.

Lobbistovi zabavila policie necelý milion korun. V kanceláři prý měl asi půl milion a doma dvě stě tisíc. Kriminalisté našli i zahraniční měnu, dolary či libry, ale podle advokáta šlo řádově jen o stovky. Server k tomu dodává, že lobbistův majetek se neoficiálně odhaduje na miliardy. Přesný soupis všech věcí, které policie zabavila, má Široký k dispozici a u kilogramů zlata, které kriminalisté momentálně zadržují, předpokládá, že patřily dalším obviněným osobám a ne jeho klientovi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

11:12 Porucha u KB: Klient učinil bance nabídku, jakou ještě nezažila

Kdo se chtěl v pondělí dostat k penězům na svém účtu u Komerční banky, ten ji s největší pravděpodob…