Jaromír Štětina si pustil ruského klasika a rozjímal nad dopisem voliče. Už prý chápe, proč si zaslouží šibenici

04.07.2015 19:22

Pan Václav Culka napsal na sociální síti delší komentář adresovaný europoslanci Jaromíru Štětinovi (TOP 09). Ptá se ho, jak mohli europoslanci zvolení v Česku českými spoluobčany pro přijímání uprchlíků do EU. Schengenský prostor by naopak měl být uzavřen a politici by se měli starat především o náš zbídačený stát. A europoslanec zareagoval.

Jaromír Štětina si pustil ruského klasika a rozjímal nad dopisem voliče. Už prý chápe, proč si zaslouží šibenici
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaromír Štětina

„Se stále větší hrůzou sleduji hlavně články, videa, fotografie a příslušné slovní tanečky našich politiků k otázce uprchlíků a migrantů. Překvapuje mě, že vy jako občané ČR (vyslaní do EU občany ČR) jste vůbec mohli pro kvóty hlasovat,“ napsal pan Culka Štětinovi.

Obratem doplnil, že hlasování pro příliv uprchlíků znamená hlasovat pro rozvrat českého státu. Začnou se také šířit nemoci jako ebola či MERS. Už teď probíhají velké manévry, když se objeví jediné podezření nákazou MERS, ale co když sem z Afriky přijde mnohem více lidí, kteří mohou mít tuto nemoc.

Navíc mohou dorazit teroristé. A pokud věříme, že nás naše tajné služby před teroristy ochrání, měli bychom si prý vzpomenout na to, jak snadné bylo údajné zneužití tajných služeb paní Janou Nečasovou. K tomu je ovšem třeba dodat, že Janu Nečasovou soud v této kauze osvobodil, byť ještě nejde o definitivní verdikt.

Jsme už tak dost slabí

„Dokažte správnost svojí volby tím, že si přijmete nějakého uprchlíka (uprchlíky) do své rodiny a budete se o něho (ně) starat. Poskytnete tím občanům příklad, že svoji dobročinnost myslíte vážně. Uprchlíci a migranti se vám za to odvděčí tím, že vás či rodinné příslušníky nepodřežou (snad)...,“ vyzývá europoslance pan Culka.

Na závěr konstatuje, že náš stát už je tak dost slabý a rozkradený a nedokáže si poradit ani s problematickou romskou menšinou. A za tohoto stavu je nesmyslné chtít přijímat uprchlíky.

Europoslanec k tomuto uveřejněnému dopisu přidává patřičný komentář. „Už vím, proč si zasloužím šibenici. Obdrží ji všichni europoslanci, kteří hlasovali pro ‚KVÓTY‘, tj.: za ČSSD: Olga Sehnalová, M. Poche, P. Poc, Jan Kellner, za TP 09: J. Štětina, L. Niedermayer, St. Polčák, za KDU-ČSL: M. Šojdrová, T. Zdechovský.

Většina diskutujících pod příspěvkem označuje pana Culku za poněkud zmateného pána, který se řadí po bok stále radikálnějším spoluobčanům, jež je třeba vykázat do patřičných mezí.

Jaromír Štětina kromě toho svým přátelům na síti prozradil, že si ve svém bruselském bytě pouští Modlitbu od ruského zpěváka Bulata Okudžavy. "Vzpomínám na setkání s ním kdysi v Moskvě. Záleželo mu na světě. Nemá žádné výročí. Ani nevím, proč si ho pouštím. Třeba pro posilu, zatraceně," napsal.

Facebook Jaromíra Štětiny:

Už vím, proč si zasloužím šibenici.

Obdrží všichni europoslanci, kteří hlasovali pro "KVÓTY.." tj :
za ČSSD : Olga Sehnalová, M.Poche, P.Poc , Jan Kellner za TP 09 : J.Štětina, l.Niedermayer, St.Polčák, za KDU ČSl : M.Šojdrová, T.Zdechovský

Dobrý den,
se stále větší hrůzou sleduji hlavně články , videa , fotografie a příslušné slovní tanečky našich politiků k otázce uprchlíků a migrantů. Překvapuje mě , že Vy jako občané ČR (vyslaní do EU občany ČR) jste vůbec mohli pro kvoty hlasovat .

Jako občan Vám tímto sd ě l u j i , že si myslím že :

1. jste svým hlasováním napomohli otevřít stavidla pro příliv uprchlíků což pro ČR znamená destrukci a rozvrat státu !!
2. jste tím napomohli i očekávanému šíření zdravotních rizik ( Ebola, MERS,...) , ohrožení bezpečnosti státu a infiltraci "Bojovníků za Islam" do ČR !
( spoléhat na to, že naše BIS, policie , zdravotnictví vše preventivně zvládne je dle mého názoru naivita a navíc zřejmě zcela nereálné - stačí jen vzpomenout na generály v BiS -řídící se pokyny Nečasové a neschopné ani včas odhalit podezřelé aktivity s o vojenským materálem- VRbětice apod. nebo nyní akce MERS týkající se jen jednoho !! občana a z AFriky si takových se zdravotními riziky dobrovolně převezmeme zřejmě tisíce )

D o k a ž t e správnost svojí volby tím, že si přijmete nějakého uprchlíka (-y) do své rodiny a budete se o něho (ně) starat Poskytnete tím občanům příklad že svoji dobročinnost myslíte vážně. Uprchlíci a migranti se vám za to odvděčí tím , že vás či rodinné příslušníky nepodřežou (snad)..

P.S.
Náš malý zubožený, zadlužený a rozkradený stát s množstvím vnitřních neřešených problémů si po několik desetiletí neví rady (kromě sypání dalších a dalších peněz) s vlastní cikánskou menšinou a přitom s pomocí některých nezodpovědných politiků - příslušné poslance EU nevyjímaje- chceme přijímat běžence ze zcela odlišného prostředí a vlastní občany nenávratně poškozovat.
Nejde v tomto případě nakonec o trestní čin který by měla Policie ČR stíhat ?!

Myslím si, že jako poslanci EU byste se měli spíše zasadit aby hranice SCHENGENU nebyla děrová a aby EU jednala s arabskými státy o opatřeních v zamezení útěku Afričanů do Evropy.Evropa není přece schopná adsorbovat miliony běženců (nenažraných kobylek ) z Afriky !!
Proč to jako poslanci EU včetně dalších nezodpovědných českých politiků nechápete ??

Lituji, že nemám jiný občanský názor

Culka Václav, Východočeský kraj
Dobrý den přeje ing V. Culka

Sedím ve svém bruselském bytě, je 33 stupnů. Pouštím si Motlitbu Bulata Okudžavy. Vzpomínám na setkání s ním kdysi v Moskvě. Záleželo mu na světě. Nemá žádné výročí. Ani nevím, proč si ho pouštím. Třeba pro posilu, zatraceně.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …