Jaromíra Soukupa nezastavili ani právníci ČT: Znovu roztopil výheň, znovu to bylo ostré. Až na hranu

18.12.2018 12:27

Poslední díl Týdne s Jaromírem Soukupem pojal moderátor svátečně, protože Vánoce jsou již za rohem. A hned na začátku divákům slíbil něco speciálního. „Bude z toho asi pěknej průšvih. Podle mě, Česká televize po dnešním kontroverzním vánočním díle přestane zcela vysílat vinou kolapsu z přetížení lepšolidí z pořadu Newsroom. Takovou drzost, jakou jsem si dovolil dnes, jsem si ještě nedovolil. Bude to globální, bude to velké,“ vnadil Jaromír Soukup diváky. Jedná se o první vydání pořadu potom, co na něj Česká televize a Zdeněk Šarapatka podali trestní oznámení. Pak Soukup začal ukazovat dopisy českých politiků Ježíškovi.

Jaromíra Soukupa nezastavili ani právníci ČT: Znovu roztopil výheň, znovu to bylo ostré. Až na hranu
Foto: Repro TV Barrandov
Popisek: Vánoční díl Týdne s Jaromírem Soukupem

Do České televize se Jaromír Soukup trefuje už dlouho. ČT na něho, spolu se Zdeňkem Šarapatkou, podala trestní oznámení. Co si o to myslí Jaromír Soukup? „Přijde mi to buď jako klasická ukázka zakomplexovanosti, nebo naopak chorobného pocitu nadřazenosti,“ reagoval Soukup na veřejnoprávní Českou televizi. Dodal, že pokud si televize myslí, že její redaktoři budou cenzurovat český mediální trh, on sám říká, že to nikdy nepřipustí.

V Týdnu s JS generální ředitel Barrandova nejdříve konstatoval, že tyto Vánoce budou rozhádané a u vánoční tabule se prý nebude moci řešit vůbec nic, protože by hrozila hromadná vražda nebo výtržnictví. A vyjmenoval žertovně všechna témata, kterých by se diváci měli vyvarovat:

Anketa

Jakou školní známkou hodnotíte letošní práci premiéra Andreje Babiše?

81%
3%
1%
5%
10%
hlasovalo: 18734 lidí

- Politika, plasty, vegani, letní čas, Evropská unie...
- Brexit, gender, 3. pohlaví, 4. pohlaví, 5. pohlaví...
- Trump, Babiš, Zeman, Babiš, Zeman, Okamura, Kalousek, Kalousek chlast, Kalousek padáky...
- Vondráčková, Plekanec, Šafářová, Plekanec, Šafářová, Vondráčková, rozvody heterosexuálů, sňatky homosexuálů...
- pražská kavárna, vesnická hospoda, pražská hospoda, vesnická kavárna, kavárenská vesnice...
- Dáda Patrasová, Czexit, Tomáš Řepka, Kateřina Kristelová, řepka olejka, Bezpečnostní informační služba...
- migrační vlna, uprchlíci, sirotci, Šojdrová, uprchlí sirotci, neuprchlí sirotci, neuprchlíci, nesirotci...
- Merkelová, Macron, Macronová, Merkel, Ovčáček, nožírny, víčka...
- Jaromír Soukup, Soukup Jaromír, dotace, Agrofert, ceny benzínu, ceny elektřiny, ceny, ceny, ceny...

„A samozřejmě Čapák. Hlavně Čapák, moji milí. Nikdy nemluvte o Čapáku. Vážení přátelé, pokud chcete prožít opravdu klidné Vánoce, skutečně se těmto tématům obloukem vyhněte,“ doporučoval Soukup s tím, že momentální společenské dusno by mohlo vyvrcholit házením kusů kapra po radikálnějších členech rodiny. Soukup si také pochvaloval, že Vánoce jsou svátky klidu, pohody „a nenatáčení 17 pořadů denně“.

Soukup také prezentoval „Dopisy českých politiků Ježíškovi“. Jako první byl na řadě nikdo jiný než oslavenec Miroslav Kalousek. „Milý Ježíšku, pod stromeček si přeju alespoň pětiprocentní preference a 45% whisky. Zároveň bych chtěl knížku z edice ‚Svět neúspěšných‘ s názvem ‚Jak nadále předstírat, že někoho zajímám‘. A taky atomový kryt, abych se měl, až tady prohraje ta demokracie, kam schovat,“ podal znění imaginárního dopisu Ježíškovi od předsedy poslaneckého klubu TOP 09 moderátor.

 

Další Ježíškův dopisovatel byl Petr Fiala, předseda ODS. „Milý Ježíšku, přál bych si kompletní diskografii Silvestrů Vladimíra Menšíka. Abych díky nim byl alespoň dvě minuty v roce vtipný. Dále si na Playstation přeju hru Mafia, abych si nostalgicky připomínal minulost ODS. A k tomu nějakýho pěknýho Topola na zahrádku,“ předvedl ironický dopis Soukup.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…