Jaromíru Jágrovi to nejde. V TOP 09 jásají. Prostitutko! padlo odjinud. Proč? To je jasné

17.02.2020 14:30

Jaromír Jágr to znovu pořádně schytal za to, že v minulosti podpořil předsedu vlády Andreje Babiše (ANO) a prezidenta republiky Miloše Zemana.

Jaromíru Jágrovi to nejde. V TOP 09 jásají. Prostitutko! padlo odjinud. Proč? To je jasné
Foto: Facebook Rytíři Kladno
Popisek: Jaromír Jágr

Kdyby se v křížovkách vyplňoval hokejový bůh na čtyři písmena, hodně Čechů, Moravanů a Slezanů by bez váhání vyplnilo jméno Jágr. Zdá se však, že ani hokejový bůh Jágr, jenž se pomalu blíží k padesátce, pravděpodobně nedokáže zachránit své hokejové Kladno před sestupem. A na sociálních sítích to budí pozornost.

Anketa

Je v Polsku a Maďarsku ohrožena demokracie?

hlasovalo: 12724 lidí

Lékař a člen TOP 09 Miloš Rejmont na sociální síti Facebook napsal, že by Jágrovu Kladnu přál sestup z 1. ligy, už kvůli tomu, že majitel klubu v minulosti otevřeně podpořil jak stávajícího premiéra Andreje Babiše (ANO), tak prezidenta Miloše Zemana, kterého doprovázel do Číny.

„Jágr je spojenec Babiše a Zemana. Jeho Kladno je již jen 4 body od sestupu. Za to jeho chování bych Kladnu sestup přál,“ napsal Rejmont v narážce na Jágrovu cestu do Číny s Milošem Zemanem i na reklamu na kuřata z Agrofertu, ve které Jágr hrál po boku Andreje Babiše (ANO) před volbami v roce 2013.

Vyjádření na adresu Jaromíra Jágra

A řada lidí mu v diskusi pod jeho příspěvkem dala za pravdu. „Jágr známý člen ruské pravoslavné církve... je levý, že turecká šavle je proti němu rovná!“ napsal jeden z diskutérů. „Presne tak Jagr je devka Babise,“ přisadil si další.

Vyjádření na adresu Jaromíra Jágra

Ale někteří přispěvatelé nabádali k oddělení sportu a politiky. Případně na konto Jaromíra Jágra poznamenali, že ho Babiš zneužil. „Jágr je trochu primitiv a z toho těží Andy. Myslím si, že Jarda v jádru není křivej, jen jeho prosté duše ošklivě zneužil Babiš, ten by měl být trestán!“ stojí také pod příspěvkem lékaře.

Vyjádření na adresu Jaromíra Jágra

Robin Kvapil, někdejší člen hnutí Žít Brno, připomněl, že ne všichni hokejisté sdílí názory Jaromíra Jágra a odkázal na rozhovory Dominika Haška, v nichž se „Dominátor“ vyjadřuje o Babišovi značně kriticky. „Jágr se nechá pást, dělá prostitutku, ale máme i jiné hokejisty,“ napsal k tomu Kvapil.

Vyjádření na adresu Jaromíra Jágra

Jágr dal v rozhovoru pro server Neovlivní najevo, že reklama s kuřaty z Agrofertu, která se vysílala před volbami v roce 2013, vznikla ještě dlouho před volbami a Jágr si v ní zahrál, protože Agrofert byl sponzorem heho hokejových Rytířů. Na cestě do Číny také neviděl nic špatného. To, že tam propagoval hokej, prý ještě neznamená, že schvaluje tamní režim nebo počínání politiků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzka se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…