Jaroslav Tvrdík se zlobí. Jde o padlé vojáky v Afghánistánu

07.08.2018 16:26

Jaroslava Tvrdíka zvedlo ze židle rozhodnutí Evropské fotbalové asociace (UEFA). Předseda představenstva SK Slavia Praha prozradil, že se fotbalový klub obrátil na asociaci s prosbou, aby byla při zápase uctěna památka tří českých vojáků padlých v Afghánistánu. UEFA žádost nevyslyšela.

Jaroslav Tvrdík se zlobí. Jde o padlé vojáky v Afghánistánu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý volební manažer ČSSD Jaroslav Tvrdík

Mnoho lidí v České republice stále myslí na padlé vojáky, kteří zemřeli v neděli brzy ráno našeho času v Afghánistánu. Padli za oběť podlému teroristickému útoku sotva osmnáctiletého Afghánce. K útoku se přihlásilo hnutí Tálibán. Těla tří hrdinů dorazí ve středu domů. Přijde se jim poklonit prezident Miloš Zeman.

Zdá se však, že fotbalová UEFA památku tří českých padlých hrdinů uctít nechce. Alespoň podle toho, co píše na sociální síti Twitter Jaroslav Tvrdík.

„UEFA nevyhověla žádosti SK Slavia uctít památku tří padlých vojáků na dnešním zápase. Jsou to hrdinové pro naši zemi a vážíme si toho. SK Slavia Praha dlouhodobě připravuje ve spolupráci s nadačním fondem REGI BASE 11. 11. 2018 velkou oslavu Dne válečných veteránů,“ napsal Tvrdík.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…