Jděte pryč, paní Krnáčová, přeje si většina obyvatel Prahy

14.04.2015 12:40

Dle nejnovějšího průzkumu společnosti SANEP je nejlépe hodnoceným primátorem Prahy Bohuslav Svoboda, nejhůře prý dopadl Milan Kondr. Zásadní je, že prý více než polovina Pražanů si přeje odvolání současné primátorky Adriany Krnáčové.

Jděte pryč, paní Krnáčová, přeje si většina obyvatel Prahy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Primátorka Prahy Adriana Krnáčová

Dle výsledků průzkumu společnosti SANEP podle 18,9 procenta Pražanů zastával svoji funkci primátora od roku 1990 nejlépe Bohuslav Svoboda. Na druhém místě se 14,8 procenta hlasů se umístil dle společnosti SANEP Pavel Bém, který byl primátorem Prahy nejdéle ze všech porevolučních primátorů.

Současná primátorka Adriana Krnáčová skončila na základě výsledků průzkumu společnosti SANEP na čtvrtém místě s 10,7 procenty, co se týče spokojenosti Pražanů. Avšak na úrovni územně samosprávných celků skončila Krnáčová nejhůře ze všech hejtmanů. Slabou spokojenost občanů také podtrhává fakt, že dle společnosti SANEP by si přála více než polovina Pražanů, aby byla Krnáčová odvolána. Svůj podíl na tom má určitě i sporné jednání o výběru právníků ve sporu s majitelem Škodova paláce.

Celý průzkum ZDE

Na posledních místech v žebříčku pražských primátorů skončili podle společnosti SANEP bývalý primátor Jan Koukal, který obdržel pouze 1,2 procenta hlasů, a bývalý primátor Milan Kondr, který obdržel pouhých 0,7 procenta hlasů v anketě o nejlepším primátorovi Prahy.

Podle společnosti SANEP je na základě výsledků průzkumu zřejmé, že ani jeden z porevolučních primátorů Prahy Pražanům „nepřirostl k srdci.“ Prý to mají na svědomí různé kauzy a aféry, které provázely řadu z nich.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ste

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…