Jdi do prdele, Trumpe, zakřičel slavný zpěvák. Zde VIDEO. A máme vtipné FOTO, které Američan nepochopí, ale vy lehnete smíchy

13.09.2016 11:55

Mezi umělce, kteří se veřejně vymezili proti republikánskému kandidátovi na amerického prezidenta Donaldu Trumpovi, se zařadil i světoznámý zpěvák Bruce Springsteen. Na koncertě v Pittsburgu poslal adepta na šéfa USA do zadní části těla.

Jdi do prdele, Trumpe, zakřičel slavný zpěvák. Zde VIDEO. A máme vtipné FOTO, které Američan nepochopí, ale vy lehnete smíchy
Foto: repro youtube.com
Popisek: Donald Trump, republikánský kandidát na prezidenta USA

„Kdosi mi dal výtisk americké ústavy. Na titulní straně stojí: Jdi do prdele Trumpe. Je to jeho přání,“ zahlásil Springsteen do mikrofonu v průběhu koncertu v americkém Pittsburgu, kam zavítal v rámci koncertního turné. Aniž to dále komentoval, dal tím nepřímo najevo, co si myslí o republikánském kandidátovi na příštího amerického prezidenta.

Proti Trumpovi se již dříve vymezili i další umělci jako zpěvačka Shakira, herečka Miley Cyrus či zpěvák Usher. Ostře se do republikánského kandidáta navezla rovněž zpěvačka Cher. „On nechce udělat Ameriku opět skvělou. On chce udělat Ameriku heterosexuální a bílou,“ pronesla Cher na soukromém večírku Trumpovy soupeřky Hillary Clintonové a přirovnala Trumpa k „despotům jako Stalin a Hitler“. 

Našli se však i tací, kteří Trumpovi vyjádřili podporu. Velezkušený a cenami ověnčený režisér a herec Clint Eastwood se nedávno přiznal, že raději než Hillary Clintonové hodí svůj hlas Donaldu Trumpovi, neboť se stejně jako republikánský kandidát staví proti politické korektnosti, což je prý osvěžující. „V soukromí všichni přiznávají, že už jsou z politické korektnosti unaveni,“ uvedl Eastwood v rozhovoru pro magazín Esquire.

Republikánský kandidát na příštího amerického prezidenta má své odpůrce i v Česku. Naposledy ho kdosi škodolibě přirovnal k herci Jiřímu Krampolovi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…