Je mi úplně jedno, že jsi Rom. Tvůj život skončil, b*zerante. Pavel Novotný (ODS) zatočil s hříšníkem

16.06.2021 18:35 | Zprávy

Starosta pražských Řeporyjí Pavel Novotný opět předvedl světu své nekompromisní ostré vystupování. Tentokrát pořádně zatočil s mužem, který mu v jeho „rajonu“ vytvořil černou skládku. Na sociální síti o něm i přes nařízení o ochraně osobních údajů neváhal zveřejnit veškeré dostupné informace, které měl o jeho osobě k dispozici. A docílil svého – pachatel výměnou za odstranění svého jména a fotek z internetu vyklidil skládku rychlostí blesku.

Je mi úplně jedno, že jsi Rom. Tvůj život skončil, b*zerante. Pavel Novotný (ODS) zatočil s hříšníkem
Foto: AZy
Popisek: Pavel Novotný

Je známo, že řeporyjský starosta Novotný si své území ostře střeží. Kdykoliv si v této pražské městské části dovolí někdo narušovat klid, porušovat pravidla nebo ničit životní prostředí, není rozhodně tím, kdo by se zdráhal použít vyhrožování a vyhýbal se osobní konfrontaci v konfliktech menších či větších formátů.

Jinak tomu nebylo ani dnes, když narazil na černou skládku. Pachatele dopátral podle poznávací značky jeho vozidla a osobně se s ním spojil telefonem. Oznámil mu, že jej na sociálních sítích jmenovitě označil coby člověka zodpovědného za nelegální ukládání odpadu a věc předal policii.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: nab

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

členství v EU

Dobrý den, jestli vás chápu dobře, tak jste před 20 lety byl pro vstup do EU, ale teď z ní chcete vystoupit. Co vás nejvíc zklamalo? A jestli tehdy byl podle vás náš vstup do EU nevyhnutelný, není i teď naše setrvání v ní nevyhnutelné? Protože EU asi ještě min nějaký čas existovat bude, a otázkou je...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Dávám Ukrajině rok, maximálně dva.“ Analytik ze slov Putina spočítal, kdy Zelenskému dojdou lidi. Úplně

16:35 „Dávám Ukrajině rok, maximálně dva.“ Analytik ze slov Putina spočítal, kdy Zelenskému dojdou lidi. Úplně

Putin v pátek nepřímo odhalil ztráty ruské armády, soudí analytik Simplicius. A to když řekl, že Rus…