Je nejvyšší čas vrátit hrdost těm, kteří budují hodnoty, burcoval místopředseda Soukromníků na konferenci Trikolóry

27.03.2021 18:00

Jedním z hostů sobotní ideové konference hnutí Trikolóra byl místopředseda Soukromníků Michal Dvouletý. Ve svém projevu burcoval především nejen k návrtu k podpoře živnostníků a podnikatelů, ale také k návratu důvěry státu vůči lidem i firmám.

Je nejvyšší čas vrátit hrdost těm, kteří budují hodnoty, burcoval místopředseda Soukromníků na konferenci Trikolóry
Foto: archiv Michala Dvouletého
Popisek: Michal Dvouletý

Podle místopředsedy Soukromníků je dobře, že došlo k propojení pravicových sil. „Vyslali jsme jasný vzkaz, že jsme připraveni nejen před volbami, ale hlavně po volbách táhnout za jeden provaz. Nabízíme jasnou alternativu vůči současné neschopné vládě i novodobé eurohujerské levici. Přestože to nebude lehké, věřím v náš společný úspěch. Myšlenky, které hájíme, nejsou možná předmětem mainstreamového potlesku, ale jsou hluboko zakořeněny v každém z nás, v naší národní identitě, ve vztahu k vlasti a domovině, v dědictví otců, ale také v úctě ke svobodě a ochraně soukromí a majetku,“ uvedl Michal Dvouletý, zastupitel Zlínského kraje a města Uherské Hradiště.

Dvouletý zároveň připomněl to, že Strana soukromníků České republiky navazuje na své politické předchůdce z dob První republiky. „Vždy jsme byli a budeme sebevědomou politickou sebeobranou živnostníků a podnikatelů, jejich rodin a zaměstnanců. Je totiž nejvyšší čas, abychom vrátili hrdost těm, kteří budují hodnoty, vytváří pracovní místa, svými schopnostmi a dovednostmi vydělávají peníze, platí daně a v konečném důsledku tedy živí i státní aparát,“ je přesvědčený Michal Dvouletý, podle kterého se především živnostníci a malí podnikatelé stali obětí zhoubné snahy státu vše regulovat, řídit, omezovat a zdaňovat.

Anketa

Je vám líto, že Klaus ml. odešel z politiky?

53%
22%
hlasovalo: 11767 lidí
„Stát si přestal vážit těch, na nichž stojí zdravé základy české ekonomiky. Nejdříve je chtěl zbavit svobody, zahnat do kouta, možná rovnou otrávit přebujelou byrokracií, „zaklekáváním“ či zbytečnou honbou za Fata Morgánou jménem dotace. Živnostník se stal lovnou zvěří a třídním nepřítelem zároveň,“ kritizoval současné poměry Michal Dvouletý, podle kterého bylo posledním hřebíčkem do rakve zavedení diskriminačního lockdownu, pod rouškou boje s pandemií opět dolehl hlavně na živnostníky, služby a maloobchod.

„Živnostníci a podnikatelé toho potřebují od státu velmi málo. Stačí jim stabilní prostředí a co nejméně státních zásahů. Proto je našim společným úkolem, abychom tento prostor vytvořili a dali podnikatelům možnost narovnat svá pokřivená záda. Jsme připraveni spustit antibyrokratickou revoluci, zrušit zbytečné zákony, propustit byrokraty a hlavně vrátit lidem a firmám důvěru. Zastavíme snahy státu všechny šmírovat, pronásledovat a svlékat do naha jen proto, že neumí čapnout a přísně trestat několik málo těch, kteří budou pravidla prostě porušovat kdykoliv,“ zdůraznil Dvouletý.

„Chceme se vrátit ke skutečným hodnotám. Chceme hájit ty, kteří pracují, vymýšlí a tvoří. Chceme lidem vrátit odvahu chránit svoji vlastní svobodu i soukromý majetek, nestydět se za svůj názor a nebát se jít třeba i proti proudu. Jsem přesvědčený o tom, že Trikolóra, Svobodní a Soukromníci tuto odvahu mít budou. Nebudeme stát v koutě, budeme hájit to, čemu věříme. Jsme alternativou a budu rád, když se k nám přidáte,“ vyzval místopředseda Soukromníků Michal Dvouletý.

Ing. Michal Dvouletý, MBA

  • Soukromníci
  • zastupitel Zlínského kraje a města Uherské Hradiště
  • krajský zastupitel

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Karel Výborný

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…