Je to hujerství! Komárek ještě jednou o Chovancově úřadu

12.01.2017 18:27

Poslanec Babišova hnutí ANO Martin Komárek ve čtvrteční Kauze dne na Rádiu Impuls usedl proti šéfredaktorovi MF Dnes Jaroslavu Pleslovi a spustil. Rozdupal Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám Milana Chovance (ČSSD) a nijak zvlášť nešetřil ani veřejnoprávní média. Nakonec se pustil do Jiřího Paroubka a komunistů.

Je to hujerství! Komárek ještě jednou o Chovancově úřadu
Foto: Daniela Černá
Popisek: Poslanec Martin Komárek v Ostravě.

V úvodu pořadu okomentoval Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám při ministerstvu vnitra. „Já myslím, že to je takové hujerství státu. Já to naprosto chápu, ale je to zbytečné. My žijeme ve světě plném lží a pololží. A když stát založí nějaký úřad na potírání dezinformací, tak ji lidé budou používat spíš za informaci a budou jí věřit. Kdybych já byl ministrem vnitra, jako že po tom nebažím a nikdy jím nebudu, tak bych ten úřad zrušil a lidem bych doporučil, aby lidé více sledovali seriózní média a pokud možno více seriózních médií,“ shrnul Komárek.

Sám prý sleduje všechna seriózní média včetně BBC a CNN, protože zahraničních zpráv se u nás tolik nedozvíte. A když sleduje informace, tak si je dává do kontextu. Sleduje i Českou televizi, ale ve vysílání nechtěl hodnotit jejich práci. Trochu jinak to bylo s odpolitizováním Rady pro rozhlasové a televizní vysílání. Komárek horuje pro to, aby miliardy, které dostávají veřejnoprávní média, byly pod větší veřejnou kontrolou.

Nakonec se vyjádřil i k domácí politice. Expremiér Jiří Paroubek má za to, že komunisté jednoho dne vstoupí do vlády. „Paroubek se mýlil úplně ve všem, tak doufám, že se mýlí i teď,“ okomentoval to Komárek. Na domácí scéně proti komunistům nic nemá, ale jsou mu proti srsti politické aktivity komunistů na mezinárodní úrovni. Ani trochu se mu nelíbí myšlenka vystoupit z NATO, kterou komunisté tak vehementně prosazují.   

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Komárek by byl vůbec nejraději, kdyby po příštích volbách mohla vzniknout jednobarevná vláda ANO s jasnou většinou hlasů i bez koaličních partnerů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…