Je to možné? FOTO našeho nahého prezidenta... A známý zpěvák začal nadávat. Dočkal se zákroku

07.08.2018 6:54

Fotografie zpěváka Matěje Rupperta, kterou si umístil na sociální síť Instagram, zveřejnila mimo jiné i Barbora Koukalová. Ruppert se na snímku "posmívá" exprezidentu Václavu Klausovi. V diskuzi se pak věnuje velmi výrazně kritice Klause i současné hlavy státu Miloše Zemana.

Je to možné? FOTO našeho nahého prezidenta... A známý zpěvák začal nadávat. Dočkal se zákroku
Foto: Wikipedia
Popisek: Matěj Ruppert

"Tak nějak nevím, jestli máme posledních pár let štěstí na prezidenty?" napsal ke snímku Ruppert.

Anketa

Jste zatím spokojeni s prací 2. vlády Andreje Babiše? (hlasování od 7.8.2018)

hlasovalo: 10243 lidí

"Popravdě tomuto příspěvku nerozumím. Krom toho, že je na té fotce VK, kterého nejspíš nemáte rád, je na ní špatně co přesně? A proč si jí tedy dáváte na Instagram?" zeptal se jej následně jeden ze sledovatelů.
 
"To, že bývalý prezident republiky (jen upozorňuji, že prezidentům se říká prezident i po skončení jejich mandátu) se nechá zachytit na fotce tak, jak by podle mého neměl. A bohužel je to vlastní i současné hlavě státu," napsal Ruppert s tím, že je však možné, že je příliš prudérní. 
 
"A zrovna u Vás bych nějakou prudérnost nečekal. Mně takováto fotka nepřijde nijak závadná, nepobuřuje mě. Když o tom tak přemýšlím, říkám si, škoda, že po Facebooku nekolují třeba fotky Havla, jak býval pod obraz. To by se asi leckdo hodně divil," odvětil mu s úsměvem fanoušek.
 
"Možná je to proto, že takové fotky prostě neexistují. Ale co bohužel existuje, jsou hnusné pomluvy. Ale náš poslední prezident má dokonce i videa. A audia, jak mluví sprostě jako dlaždič a touhle fotkou jsem chtěl poukázat na pokračující trend určité pokraučjící prezidentské neurvalosti," dodal Ruppert s tím, že on mimochodem snímek sám od sebe nezveřejnil. V dalším z komentářů pak mimo jiné zmínil to, že mu vadí focení prezidenta Miloše Zemana u rybníčku. 
 
"Prezident Havel byl prezidentem i po skončení svého mandátu. Tihle dva nekňubové vlastně prezidenty nikdy nebyli," rozčílil se pak ještě jednou nad Klausem a Zemanem Ruppert.
 
"Je to náš demokraticky zvolený prezident, ale to neznamená, že si může dělat, co chce. A kritizovat ho budu kdykoliv, kdy udělá něco špatného. Což bohužel dělá téměř každý den. A věřte, že mě to mrzí, daleko radši bych měl prezidenta, se kterým třeba úplně nesouhlasím, ale nemusím se za něj stydět. Miloš Zeman takový mohl být, ale není," rozohnil se Ruppert.
 
"Nebudu mlčet, to si teda pište. Adolf Hitler byl taky demokraticky zvolen! I Klement Gottwald," uzavřel.
 
 
Jak pak celou věc okomentovala Koukalová? "Matěj Ruppert si dal na Instagram fotku bývalého prezidenta Václava Klause, který se byl vykoupat v klubu Erpet a potkal tam svého fanouška - majitele barber shopu. Inu holič se tedy s Klausem vyfotil a Matěj Ruppert si tu fotku dal na Instagram, kde nás občany informuje o tom, že je to absolutně nevhodné, aby bývalý prezident nejen užíval titul prezident, ale aby se fotil v létě v plavkách (fotky Baracka Obamy v trenkách v moři tím pádem vůbec neexistují a je to celý fake), že se Klaus tedy chová jako buran, a to vše je podpořeno naprosto katastrofálními hrubkami v Ruppertově písemném projevu, kdy na konci přichází navíc s argumentem, že HITLER byl taky ZVOLEN DEMOKRATICKY," poznamenává Koukalová.

"Já si jdu tento týden už pro další piluli horčíku navíc, protože to poslední, na co mám v tomto uvedřeným týdnu nervy, je angažovaný umělec zmítající se v neklidu o osud naší demokracie, který nám přišel otevřít oči a zmoralizovat chlapa, kterej chodí u bazénu v plavkách," dodala. 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …