Je to podpora homosexuálů, chtějí v Rusku zakázat poslanci fotbal na počítači

05.12.2016 14:28

Ruští poslanci požádali své kolegy z Federální služby pro dozor v oblasti telekomunikací, informačních technologií a masmédií, aby prověřili hru FIFA 2017, která může podle jejich mínění propagovat homosexualismus.

Je to podpora homosexuálů, chtějí v Rusku zakázat poslanci fotbal na počítači
Foto: Repro youtube.com
Popisek: Příliš teplý Staropramen

Ruští političtí reprezentanti zasedající ve Státní dumě požádali své kolegy z Federální služby pro dozor v oblasti telekomunikací, informačních technologií a masmédií, známé jako „Roskomnadzor“, aby prověřili počítačovou hru FIFA 2017, která údajně může porušovat ruský zákon zakazující „propagandu homosexualismu“.

Poslanci z frakce KPRF a vládnoucí strany Jednotné Rusko shledali potenciálně nezákonným návrh společnosti EA Kanada, který by hráčům umožnil podpořit akci anglické fotbalové ligy, která je cílena na podporu LGBT komunity.

Hráčům fotbalové hry FIFA 2017 je umožněno odít svůj tým do duhových barev, čímž tvůrci hry podpořili akci anglické fotbalové ligy, v rámci které si v průběhu jednoho týdne kapitáni svých týmů nasadili kapitánskou pásku v barvách symbolizujících LGBT komunitu.

„Není ani třeba obracet se na tvůrce samotné hry, spíše je to celé třeba řešit s příslušnými orgány, které mají za úkol prověřit, je-li vůbec legální umožnit šíření této hry na území Ruské federace. Každá země má své vlastní zákony, které je třeba respektovat,“ uvedla poslankyně Irina Rodninová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: fib

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…