Je to velmi bolestné, napsala někdejší hejtmanka a partnerka zastřeleného Housky

19.11.2013 13:06

Bývala hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová (ČSSD) prosí všechny o shovívavost. Pondělní vražda jejího partnera Romana Housky ji velmi bolestně zasáhla a k případu se už nehodlá více vyjadřovat.

Je to velmi bolestné, napsala někdejší hejtmanka a partnerka zastřeleného Housky
Foto: vanhova.cz
Popisek: Hejtmanka Ústeckého kraje Jana Vaňhová

"Tato bolestná situace, která nastala, je pro mě velmi citlivá a osobní a hluboce se dotýká nejen mě, ale také všech pozůstalých. Proto se nebudu k této záležitosti nadále vyjadřovat a prosím všechny v této situaci o shovívavost," napsala v tiskovém prohlášení současná náměstkyně hejtmana Ústeckého kraje Jana Vaňhová, partnerka v pondělí zastřeleného podnikatele Romana Housky. Prohlášení přinesl Deník.cz.

Roman Houska byl stejně jako Vaňhová členem ČSSD, ale není jasné, zda tato kauza nějakým způsobem souvisí s politikou. Další člen ČSSD v Ústeckém kraji Jaroslav Foldyna má za to, že úmrtí Housky souvisí spíše s jeho podnikatelskými aktivitami, ačkoli zároveň připouští, že případ vrhá nedobré světlo na regionální ČSSD.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…