Je tu naprostý klid, Bartošovci už odešli, hlásil redaktor ČT z ostrova. Jenže pak mu do vysílání něco vlezlo...

01.05.2016 17:32

Česká televize celý den sledovala v živých vstupech oslavy letošního Prvního máje. Spíše než o oslavy však tentokrát šlo o demonstrace. V Praze se konalo několik akcí spojených především s problémem imigrace, a to jak těch, jež běžence odmítají, tak těch, kteří se naopak stavějí proti xenofobii.

Je tu naprostý klid, Bartošovci už odešli, hlásil redaktor ČT z ostrova. Jenže pak mu do vysílání něco vlezlo...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pochod a demonstrace proti vlastizrádcům, kterou pořádala Národní demokracie

Redaktoři České televize se během dne několikrát dostali do horkých chvilek. Richard Samko se na Letné dostal do střetu s účastníkem demonstrace Bloku proti islámu, kterého nakonec odvedla policie. Redaktoři se stali cílem i pro fanoušky Adama B. Bartoše na Slovanském ostrově. A když se zdálo, že vše v klidu končí, vyústilo vše spíše zábavným momentem v živém vysílání.

Redaktor České televize Antonín Šimůnek začal svou reportáž tím, že v tuto chvíli je na Střeleckém ostrově klid a účastníci demonstrace Národní demokracie předsedy Adama B. Bartoše se rozešli. V tu chvíli ovšem televizní diváci ztratili redaktora z dohledu, před kameru totiž pronikla vlajka Bartošovy strany NE Bruselu - Národní demokraté, která několik vteřin narušovala vysílání.

Moderátor však duchapřítomně nepřestal hovořit a ujišťovat diváky, že akce strany předsedy Adama B. Bartoše skončila a účastníci již ostrov opustili. Po několika vteřinách nabídla televize divákům panoramatický záběr na ostrov, odkud účastníci demonstrace právě odcházeli. Vlajku, která vstoupila do vysílání, již vidět nebylo.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…