Je za tím Putin a Zeman! Šokující zvěsti o bombě kolem Andreje Babiše. Až z toho mrazí

13.11.2018 9:03

V souvislosti s reportáží Sabiny Slonkové a Jiřího Kubíka ohledně vypátrání syna premiéra Andreje Babiše se objevují první konspirační teorie.

Je za tím Putin a Zeman! Šokující zvěsti o bombě kolem Andreje Babiše. Až z toho mrazí
Foto: Úřad vlády
Popisek: Premiér Andrej Babiš v rámci oslav stého výročí konce první světové války navštívil v Paříži galerii Centre Pompidou

„Nedovedu si představit, že by Rusové nevěděli o akci Babiš junior po trase Moskva–Krym... Ostatně taková akce má náramný vydírací potenciál na českého premiéra. A ten se rozhodně mohl hodit při vyjednávání např. o jádru... Stejně tak je v podstatě nepředstavitelné, aby o tom nevěděl ani Hrad,“ poznamenal občanský aktivista Jakub Pitron.

Anketa

Měl by Andrej Babiš po slovech svého syna odstoupit z postu předsedy vlády?

12%
88%
hlasovalo: 36212 lidí

Investigativní reportér Jan Hrbáček sdílel následující status facebookové platformy Honící pes. „Něco pro milovníky konspirace: otec doktorky Dity Protopopové (psychiatričky mladého Babiše) pracoval za Mečiara (1993–1997) na slovenském MV a ‚v rokoch 2002–2006 pôsobil v diplomatických službách – 1. tajomník ZÚ SR v RF pre kultúru a riaditeľ Slovenského inštitútu v Moskve‘. A kedže Petr Protopopov (manžel Dity) je tiež z Moskvy, modří už jistě tuší. Tu máte rébus,“ uvedl.

Na serveru Britské listy si pak Štefan Švec klade otázku, zda bude nyní absolutisticky vládnout prezident Miloš Zeman. „Samozřejmě, že Babiš si zaslouží sestřelit a zasloužil si to už dávno. Přesto je zajímavé, že tahle kauza jako z béčkového filmu přišla ve chvíli, kdy pozastavil velkou jadernou zakázku, po níž pasou Rusové, ujistil amerického ministra zahraničí, že o ní s Ruskem nejedná a s velkým haló se vrhl leštit kliky západním směrem. Komu to asi vadí?“ ptá se Švec.

Původní text ZDE

A dodává, že pokud by se Babiše opravdu povedlo náhodou sundat, dojde dost pravděpodobně k rozkladu ANO. „Nebude možné sestavit vládu a chudák prezident bude muset znovu povolat do zbraně nějakou úřednicko-odbornickou věrchušku, která může do nových voleb vládnout třeba i několik měsíců. Může podepisovat různé zakázky...“ zmínil Švec. 

 

reklama

autor: vef

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

12:40 Kdo se to vzalo? Fiala odjel z Bílého domu a začala „aféra“

O cestě premiéra Fialy do USA informovaly mezi českými médii i Novinky.cz včetně upozornění na sociá…