Jedině Donald Trump nás zachrání před světovou válkou, uvedl partner Heleny Vondráčkové. Říkají to prý všichni přátelé z USA

22.09.2016 8:01

Své sympatie k republikánskému kandidátovi na prezidenta USA Donaldu Trumpovi projevil na facebookovém profilu manžel Heleny Vondráčkové Martin Michal.

Jedině Donald Trump nás zachrání před světovou válkou, uvedl partner Heleny Vondráčkové. Říkají to prý všichni přátelé z USA
Foto: repro Youtube, tan
Popisek: Donald John Trump je americký obchodní magnát, politik, televizní hvězda a spisovatel

„Naprosto se ztotožňuji s názorem svých nej přátel v USA, že posledním bodem záchrany před totální válkou je volba Donalda Trumpa. Jakákoliv ostatní volba je přímá cesta k ničivé světové válce,“ zmínil Michal. 

To podle něj mnoho z nás nechce, i když jsou prý jedinci ve velení NATO, Češi, kteří si z nenávisti k Rusku nic jiného nepřejí. „Bez ohledu na důsledky,“ dodal. On sám by si však dle svých slov přál pro své děti a vnoučata mír a pohodu. „Ne válku, ke které nikdy nebylo díky této šílené ideologii tak blízko, jako je teď. Je mi z toho smutno,“ uzavřel.

Více pak vše rozvedl v diskuzi, v níž popsal, že i přestože mu Němci vyvraždili skoro celou rodinu, Rusáci jej připravili o práci a pravdoláskaři s českou justicí mu zničili firmu, nemá v sobě zlobu a nenávist. „Jako někteří, kterým se nic nestalo, a přesto nenávidí až za hrob a jsou schopni kvůli tomu i rozpoutat válku. Nezapomínám, ale umím odpouštět. Smutno je mi z toho, že se neumíme poučit a neustále si volíme své ikony, které mají morální kredit na bodu mrazu a za které jsme schopni ze státního rozpočtu utratit stamiliony bez ohledu na chudobu našich potřebných,“ zmínil. Podle něj si v tomto směru všichni platíme cesty našich „návladních“ za vyznamenáváním vrahů. „Ale na děti sbíráme víčka,“ dodal. On sám by tak vystavil stopku ve volbě ČSSD, ODS, TOP 09 apod. 

„Sobotka, Chovanec, Fiala, Kalousek, Němcová apod. pro tento národ nejsou přínosem, ale destrukcí,“ dodal.

Své řekl i k imigraci a invazi. Podle něj není problém v invazi, ale v tom, kdo ji ideologicky a de facto dopustil.

Celé příspěvky Martina Michala: 

Naprosto se ztotožňuji s názorem svých nej přátel v USA ( Matuškovi, Šafránci, šéfové a pod ), že posledním bodem záchrany před totální válkou je volba Donalda Trumpa. Jakákoliv ostatní volba je přímá cesta k ničivé světové válce. A to mnoho z nás nechce i když jsou jedinci ve velení NATO, a jsou to Češi, kteří si z nenávisti k Rusku nic jiného nepřejí. Bez ohledu na důsledky. Já bych si ovšem pro své děti a vnoučata přál mír a pohodu. Ne válku, ke které nikdy nebylo díky této šílené ideologii tak blízko, jako je teď. Je mi z toho smutno.

Němci mi vyvrarždili skoro celou rodinu. Rusáci mne osobně ( díky českým kolaborantům ) připravili o práci, pravdoláskaři mi zničili spolu s českou justicí firmu. Nikdo se mi doposud neomluvil za nic. Přesto v sobě nemám zlobu a nenávist, jako někteří, kterým se nic nestalo a přesto nenávidí až za hrob a jsou schopni kvůli tomu i rozpoutat válku. Nezapomínám, ale umím odpouštět. Smutno je mi z toho, že se neumíme poučit a neustále si volíme své ikony, které mají morální kredit na bodu mrazu a za které jsme schopni ze státního rozpočtu utratit stamiliony bez ohledu na chudobu našich potřebných. ( důchodců, dětí a pod ). V tomto směru si všichni platíme cesty našich " nádvladních " za vyznamenáváním vrahů, platíme lavičky koupené v Bauhausu, ale na děti sbíráme víčka. Jak to ten národ ještě dlouho vydrží ? Proto je naprostý stop ve volbě ČSSD, ODS, TOP 09 a pod. Sobotka, Chovanec, Fiala, Kalousek, Němcová a pod pro tento národ nejsou přínosem, ale destrukcí.

Paní Petro, někdo k tomu musel dát pokyn. Takže ten problém s imigrací a invazí je širší, než píšete. Problém není v té invazi, ale v tom, kdo jí ideologicky a de facto dopustil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

20:13 „Bitevní stodola.“ Smáli se, ale funguje to. Rusové vyzráli na ukrajinské drony

Válka na Ukrajině přinesla do moderního válčení použití dronů a dalších bezpilotních letounů, které …