Jermanová na někoho něco ví, proto je ve vedení ANO, míní kamarádi Stropnického

12.03.2015 13:38

Zajímavé dozvuky volby vedení ANO mají některá jména na sociální síti Facebook, především u ministra obrany Martina Stropnického. Jeho přátelé se pustili do Jaroslavy Jermanové, aniž by je Stropnický napomenul.

Jermanová na někoho něco ví, proto je ve vedení ANO, míní kamarádi Stropnického
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jaroslava Pokorná Jermanová

"Martine, myslím, že by do předsednictva ANO patřil i Martin Komárek. Toho však Babiš odkopl. Na druhé straně nepochopím, co sleduje ANO s tou Jermanovou, je ubohá!" uvedl jeden ze známých Martina Stropnického. Druhý situaci ještě přifouknul. "Osobnosti", jako Jermanová, buď (na někoho) něco vědí, či to jsou budoucí "obětní beránci", nebo "známé známých" ... Určitě to není něco, co by v budoucnu JAKÁKOLI strana nemohla postrádat. Ivan to výše napsal. Naštěstí se ANO nikam dále nedostane a zůstane pouze pomníkem jiných minulých módních stran a hnutí." Stropnický ani na jednu reakci neodpověděl.

Připomeňme, že místopředsedy ANO se na sněmu v prvním kole volby stali brněnský primátor Petr Vokřál, místopředsedkyně sněmovny Jaroslava Jermanová a pražská šéfka hnutí Radmila Kleslová. Čtvrtý místopředsednický post obsadil až ve třetím kole volby poslanec Jan Volný. Delegátům to oznámil člen volební komise Matěj Fichtner. Nejúspěšnějším kandidátem byl Vokřál, který v prvním kole získal 125 ze 188 odevzdaných hlasů. Deset hlasů bylo neplatných. Jermanová dostala 124 hlasů a pro Kleslovou se vyslovilo 109 delegátů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…