Ještě než Zeman pronese své vánoční poselství, pár slov vyslal na veřejnost už nyní

25.12.2019 9:31

Prezident Miloš Zeman připomněl na svém facebookovém profilu skutečnost, že Vánoce jsou svátky rodiny. Své vánoční poselství pronese prostřednictvím televizních obrazovek 26. 12., na druhý svátek vánoční.

Ještě než Zeman pronese své vánoční poselství, pár slov vyslal na veřejnost už nyní
Foto: Repro ČT
Popisek: Prezident Zeman ve sněmovně komentuje státní rozpočet

„U štědrovečerní večeře se mnozí z vás setkali po dlouhé době, přijedete za svými nejbližšími z velké dálky. Važte si té chvíle. Je to ten nejkrásnější dárek pod stromeček. Přeji proto vám všem štědrost lásky, která je to nejcennější, co máme. Vzpomínám i na ty z vás, kteří budete o Vánocích osamoceni nebo v práci. Vězte, že nikdo není zbytečný, každý máme na tomto světě svůj podíl,“ poznamenal Zeman.

„Ať jsou tedy pro vás všechny Vánoce láskyplné, radostné a tiché, bez zbytečného shonu a hluku současné uspěchané doby. To vám ze srdce přeje Váš Miloš Zeman,“ dodal.

Na 26. prosince opět Zeman avizoval svůj vánoční projev. Jeho předchůdci k národu promlouvali na Nový rok, Zeman se zvyk rozhodl přesunout na druhý svátek vánoční.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…