Ještě silnější VIDEO: Bára Štěpánová vyjeveně plísní Zemana a Babiše, až jí hlas přeskakuje. Vytáhla mobil a předčítala, co zavinila „jedna blbá věta“

17.07.2017 7:51

Herečka Bára Štěpánová se rozhodla vymezit proti exministru financí Andreji Babišovi (ANO). Video s jejím vystoupením přinesla facebooková skupina „Řekněte ANO ne“.

Ještě silnější VIDEO: Bára Štěpánová vyjeveně plísní Zemana a Babiše, až jí hlas přeskakuje. Vytáhla mobil a předčítala, co zavinila „jedna blbá věta“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bára Štěpánová na demonstraci proti Babišovi nazvané Proč? Proto!

„Uvědomila jsem si, že hnutí ANO v čele s Andrejem Babišem je něco, co je pro mě v tuto chvíli horší, než jsou současní komunisté u nás,“ řekla jasně Štěpánová s tím, že Babiš díky penězům zkumuloval moc. „To tady bylo naposledy za socialismu,“ řekla rázně.

„Ve chvíli, kdy někdo vlastní rádio, dva nejčtenější deníky, má peníze, má firmu, která má státní zakázky a je ministrem financí. I když tam fakticky není, ale je. ANO není demokratické uskupení. Možná horší je to v Severní Koreji, ale je to nebezpečné,“ dodala Štěpánová, jež při svém vystoupení neskrývala emoce. Hlas ji leckdy přeskakoval rozčilením.

Své řekla také k prezidentovi Miloši Zemanovi, jenž je podle ní ostudou této země. „Ale netvoří zákony. Není zákonodárným orgánem. Zákony dělá vláda, a hlavně v tuto chvíli Andrej Babiš. Všichni se ho začali bát,“ podotýká Štěpánová. I přesto však Zemana nazvala ohavným a nechutným. „V obličeji se mu zračí hnus. Přijde mi jako monstrum. On vlastně kandiduje proto, že ví, že ho tolik lidí nechce,“ dodala.

Anketa

Je v České republice svoboda slova?

5%
95%
hlasovalo: 7349 lidí

Štěpánová následně vzpomněla na své vystoupení v pořadu Show Jana Krause v říjnu loňského roku. „Naši zemi si ukrást nedáme. Ani tím monstrem na Hradě, ani tím pánem ze Slovenska,“ řekla zde. A dočkala se například SMSky od Andreje Babiše. „Já jsem ten Slovák, co údajně chce něco ukrást. Žiju tady 25 let, mám českou ženu a děti a zaměstnávám 35 tisíc lidí. Cítím se Čechem. Moc mě mrzí vaše vyjádření k mé osobě,“ napsal jí mimo jiné Babiš. „Chápu, že jako podporovatelce ODS vám vadím. Jsem její bývalý volič. Oni mě zplodili. Mám vás rád. Chtěl bych vás pozvat na oběd, nebo večeři, abych se vám představil,“ dodal v SMSce Babiš.

Štěpánová však toto pozvání dle svých slov nemůže přijmout, navíc Babiše znovu nazvala podvodníkem a zločincem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…