Ještě že může jen sázet stromy, opřel se do Zemana šéfredaktor Balšínek

28.03.2016 19:03

Do české hlavy státu Miloše Zemana se pustili novináři Dalibor Balšínek a Ján Simkanič. Důvodem je dnešní příjezd čínského prezidenta Si Ťin-pchinga a Zemanova slova pro čínskou televizi.

Ještě že může jen sázet stromy, opřel se do Zemana šéfredaktor Balšínek
Foto: Radka Křivinková
Popisek: Vítání čínského prezidenta před hotelem Hilton

„Faktická útěcha. Zeman je jen děsná reputační pohroma a pokaždé je třeba si připomínat, že reálně může jen sázet stromky, zemi řídí vláda,“ uvedl na adresu Zemana šéfredaktor serveru Echo24.cz Dalibor Balšínek.

Novinář Ján Simkanič se k jeho kritice přidal. „A zatímco domobrana utěsňuje na hranicích okna před neexistujícími migranty, vleze sem Čína otevřenými dveřmi. A tak tu žili až do smrti...“ napsal.

Zeman v čínské televizi mimo jiné uvedl, že v minulosti byly mezi Čínou a bývalou vládou České republiky špatné vztahy. „Ona vláda byla velice submisivní, co se týká tlaku USA a EU. Teď jsme znovu nezávislou zemí a formulujeme svou zahraniční politiku, která je založena na našich zájmech,“ řekl Zeman.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…