Jestli se nic nezmění, za chvíli k nám z Afriky dorazí kanibalové. Jiří X. Doležal přemýšlí, jak je budeme integrovat

02.09.2017 16:42

Pokud se brzy něco nezmění, můžeme podle Jiřího X. Doležala počítat s tím, že z Afriky do Evropy dorazí kanibalové. A pak se budou dít věcí.

Jestli se nic nezmění, za chvíli k nám z Afriky dorazí kanibalové. Jiří X. Doležal přemýšlí, jak je budeme integrovat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří X. Doležal

V komentáři pro server Reflex.cz Jiří X. Doležal připomněl, že uprchlická krize ještě zdaleka neskončila. Možná se zastavil proud uprchlíků z Blízkého východu, ale proud migrantů z Afriky se nepodařilo zastavit. Nejde přitom jen o Afričany ze severu kontinentu, ale z celého kontinentu. Nemusí proto trvat dlouho a do Evropy z Afriky dorazí také kanibalové. V Africe se případy kanibalismu objevovaly ještě v 90. letech minulého století.

„Máme tedy malé, ale přece jen reálné riziko, že když si ze Středozemního moře necháme nevládkami vytáhnout čtyřicetiletého subsaharského uprchlíka, tak že se ten gentleman opravdu dobře orientuje v pralese. Či méně kulantněji řečeno: Že z důvodů barbarských pověr snědl člověka, dopustil se kanibalismu,“ píše Doležal.

Celý komentář naleznete zde

Doležal proto nechápe, jak může německá kancléřka Angela Merkelová dál mluvit o potřebě přerozdělovat migranty. Dáma si zřejmě nechce připustit, že její plán na integraci lidí z Afriky v Evropě nemůže fungovat.

„Evropa prostě není schopna integrovat kanibaly ani osoby sice zatím nekonzumující, ale hluboce přesvědčené o přínosnosti a přijatelnosti takového jednání,“ pokračuje autor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…