Jidášové české politiky. Bývalý policejní prezident sepsal obsáhlý seznam zrad, a to jenom ze svého oboru

29.11.2015 20:32

Bývalý policejní prezident Stanislav Novotný sepsal výčet „jidášovin“ českých politiků. Soudí, že seznam je natolik dlouhý, že se tomu až nechce věřit. Kdyby na krocích současné politické reprezentace učitelé vysvětlovali žákům, kdo byl Jidáš, zcela jistě by prý letošní maturanti na tuto postavu nezapomněli.

Jidášové české politiky. Bývalý policejní prezident sepsal obsáhlý seznam zrad, a to jenom ze svého oboru
Foto: Archiv SN
Popisek: Bývalý policejní prezident, podnikatel a publicista Stanislav Novotný

„Nevěděli si rady s biblickou postavou, která byla po staletí notoricky známým symbolem nejodpornějšího jednání, symbolem zrady nejbližších, národa či státu. Neznali příběh o muži, který za 30 stříbrných prodal Krista, ačkoli právě jemu měl sloužit až k sebeobětování,“ připomíná bývalý policejní prezident patálie českých maturantů.

Podle Novotného to svědčí o zkonstatělosti českého školství. Mnohem lépe by si podle něj maturanti vedli, kdyby jim učitelé fenomén „jidášství“ přitažlivě demonstrovali na některých českých politicích.

„Mohli např. studentům přečíst tento slib: ‚Slibuji věrnost České republice. Slibuji, že budu zachovávat její Ústavu a zákony. Slibuji na svou čest, že svůj mandát budu vykonávat v zájmu všeho lidu a podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.‘ Poté vysvětlit, že takový slib skládají poslanci a senátoři Parlamentu České republiky a že jednání proti zájmům České republiky a jejího lidu nelze kvalifikovat jinak než jako jednání Jidášovo,“ představuje si bývalý policejní prezident. Pak už by podle něj stačilo jen vypočítávat největší chuťovky našich vyvolených, a studenti by prý na Jidáše spolehlivě nezapomněli až do smrti.

A pak už se Stanislav Novotný dostal k výčtu nejvýznačnějších jidášských skutků. Čeští politici například opakovaně podpořili útočné války, vedené v rozporu s mezinárodním právem, ale zato v cizím zájmu. „Podpořili války, které pod falešnou humanitární a demokratizační záminkou rozvracely fungující státy a kultury a masakrovaly civilní obyvatelstvo. Tyto války následně zbytečně poškodily zájmy ČR v dotčených regionech a sekundárně zvedly stavidla a spustily zničující migrační katastrofu,“ připomíná Novotný.

A pokračuje: „Ratifikovali Lisabonskou smlouvu a odevzdali tak podstatnou část státní suverenity Evropské unii.“ A kromě ní, jak připomíná, ratifikovali pokoutně též Úmluvu o účasti cizinců na veřejném životě na místní úrovni, čímž de facto znehodnotili práva vyplývající z českého občanství, když dali srovnatelná práva i cizincům.

Zmiňuje též to, jak se čeští politici ponižovali před zástupci EU a v různých baleních přijímali různé její plány, v čele s opravdu nepodařenou migrační politikou. Před českou veřejností prý to vše navíc hájili a útočili na oponenty.

„Se členy Visegrádské čtyřky se dohodli na odmítnutí kvót, aby pak své spojence zradili,“ pokračuje ve výčtu „jidášovin“. „Věděli, že se po Evropě pohybuje nikým neevidovaných 18 milionů lidí, ale nebyli ochotni k opevnění zelené hranice, aby tak stát získal co největší kontrolu nad nelegálním průnikem nikým nezvaných hostů,“ doplňuje bývalý policejní prezident. Dlouho prý také věděli, že současný sociální systém je neúnosně nespravedlivý k těm, kteří prací vytvářejí původní zdroje a k těm, kteří se dostali bez vlastní viny do sociálních potíží. „Věděli, že systém naopak protežuje nepřizpůsobivé, které nic dostatečně nenutí, aby štědrým donátorům věnovali alespoň trochu své práce. Přesto doposud nic podstatného, co by změnou zavánělo, neučinili,“ připomíná. Dnes to prý odnášíme nárůstem sociálního napětí.

Čeští politici podle bývalého policejního prezidenta také věděli, nebo vědět měli, že náklady na jednoho imigranta násobně převyšují průměrný důchod českého občana. Přesto s touto informací nijak nenakládali. „Místo mnohem efektivnější pomoci v postižených zemích tak vytvořili z imigranta privilegované monstrum, které nebude okolím milováno už kvůli tomuto faktu,“ dodává Novotný.

A po tom všem ještě nespokojené občany označili za extremisty a odmítali s nimi komunikovat. „A když se jich po Praze prošlo 17. listopadu nejméně deset tisíc, rádi by omezili svobodu projevu, shromažďování, svobodu na internetu a rádi by kriminalizovali kritiky,“ doplňuje s povzdechem, co mu to jenom připomíná. „Vyhlašovali, že se nemusíme ničeho obávat, že lidé nesmějí podlehnout strachu,“ pokračuje v obžalobě. Máme prý žít dál svůj evropský způsob života, ale vánoční stromy na náměstích už raději rozžínat nemáme a rovněž chodit s dětmi na trhy se nedoporučuje.

„Takže ti co nabádají ostatní, aby neměli strach, strach mají? Máme tedy na skladě mnohem horší informace, než se chce říci? A přesto nic viditelného, kromě omezování našeho životního stylu, nečiníme?,“ ptá se zamyšleně.

A to prý není zdaleka všechno. Čeští politici také vyslali zástupce ČR na jakýsi minisummit NATO, aby společně s osmi prezidenty dalších východoevropských států podepsal deklaraci, dle níž podporujeme na našich územích trvalou přítomnost vojsk NATO. „Doposud jsem si myslel, že jsme součástí NATO a že když je na našem území Armáda ČR, tak je zde vlastně také NATO. Ale ona jsou zřejmě ještě nějaká ‚natovatější‘ vojska, která by se tu měla rozmístit a dávat prý pozor na Rusko. Nebo snad na nás?,“ ptá se Stanislav Novotný.

Myslel si prý také, že nyní je problémem číslo jedna terorismus a Evropu devastující migrace. Dalo by se tedy předpokládat, že se podobný summit soustředí na obranu schengenské hranice a na pomoc legitimní syrské vládě v boji proti Islámskému státu, jenže šlo zjevně o něco jiného.

„Výčet protiobčanských skutků není zdaleka vyčerpávající. Navíc se v tomto podání zaměřuje především na jednání související s bezpečnostní politikou země,“ uzavírá bývalý policejní prezident s tím, že zájemci o jiné politické agendy by podobných jidášských kroků jistě také našli spoustu.

„Záměrně zde nerozlišuji mezi koaličními a opozičními poslanci či senátory, protože řada problémů je dávného data a byly zde i před imigrační vlnou. Mnozí z dnešních parlamentních kritiků koalice je minimálně spoluvytvářeli svou nečinností,“ uzavírá Novotný. Rebelujícím výjimkám podle něj budiž čest a sláva, ale moc jich prý není.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Vosáhlo

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…