Jindřich Šídlo prozrazuje, kdy bude Čechům úplně nejlíp

09.01.2017 20:45

Novinář Jindřich Šídlo ze serveru Seznam.cz zhodnotil měsíc fungování EET. Vysmál se přitom lidovcům, ODS i TOP 09 a prozradil, kdy bude v Česku úplně nejlíp.

Jindřich Šídlo prozrazuje, kdy bude Čechům úplně nejlíp
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

Elektronická evidence tržeb funguje něco málo přes měsíc. Pravicové strany TOP 09 a ODS snad doufají, že získají voliče zpět na svou stranu, když budou hlasitě kritizovat a odmítat toto Babišovo „dítko“. A výsledek? Babiš v průzkumech drtivě vítězí, zatímco ODS a TOP 09 strádají. Pánové Petr Fiala (ODS) a Miroslav Kalousek (TOP 09) tedy zvolili strategii, která zjevně funguje. Lidovci sice projekt EET prosadili spolu s Babišem, ale pravděpodobně nebudou váhat na projektu leccos změnit, kdyby náhodou příště vládli s někým jiným.

Babiš může být spokojen. Skvrnu na slunci pro něj představoval jen udavačský web. Pravda, ministr Andrej Babiš (ANO), který celý projekt EET vymyslel a vší svou politickou vahou prosazoval, byl nucen zrušit udavačský web s elektronickou evidencí tržeb spojený, ale podle Šídla nemusíme zoufat. Jednak ministr Babiš všechny ujišťuje, že o webu vůbec nic nevěděl, a jednak tu přece existuje spousta prostoru pro nové udavačské portály. Nemůžete sice udat hostinského, ale nemusí to dlouho trvat a budete si moct udat třeba souseda.

Celou zprávu naleznete zde.

„Za prvních pětatřicet dní dorazilo na ministerstvo financí víc než dva tisíce udání, což znamená víc než 60 denně. Celý projekt navíc nabízí prostor pro rozšíření o další aplikace. Udej souseda, který mluví nehezky o EET. Udej souseda, který nehezky mluví o hnutí ANO, anebo udej kohokoliv. Správné odpovědi budou po čase slosovány a třem vítězům budou nabídnuta místa na kandidátkách hnutí ANO. A pak už bude úplně nejlíp,“ uzavírá Šídlo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…