Jiří Bartoška? Ten je... No, čtěte raději sami

11.07.2018 13:19

Václav Klaus mladší se vyjádřil k právě skončenému filmovému festivalu v Karlových Varech. Všiml si společné fotografie premiéra Andreje Babiše s ředitelem festivalu Jiřím Bartoškou. A na adresu Bartošky „pálil ostrými“. Reakce čtenářů vás překvapí.

Jiří Bartoška? Ten je... No, čtěte raději sami
Foto: Hans Štembera
Popisek: Herec Jiří Bartoška

Na svém facebookovém profilu Klaus mladší napsal: „Asi začal ten ‚týden občanského neklidu‘. Oba umějí za každého režimu, ten vpravo je o něco vychcanější.

Anketa

Máme lepšího prezidenta my, nebo Slováci?

94%
hlasovalo: 8905 lidí

Klausův příspěvek vzbudil doslova stovky reakcí a diskutující nevybíravými výrazy častovali jak Václava Klause mladšího, tak i Andreje Babiše, nebo Jiřího Bartošku. Posledně jmenovaný to za svou fotografii s Andrejem Babišem odnesl možná nejvíc.

Uživatel David Jackov se baví tím, jak nespokojení po volbách nadávají, ale opomíjejí skutečnost, že šlo o demokratické volby. „Vítěz z nich vzešel, a ne s malou podporou voličů, takže Vy nespokojení, jděte příště k volbám, volte a můžete to změnit. A na fotce se stejně ukazuje, že jde jen o prachy. Ať si strčí občanský neklid někam a věnují se svému řemeslu,“ shrnul své pocity Jackov.

Uživatel Lukáš Krňák se pro změnu opřel do Václava Klause mladšího. Bartoška už prý musel dělat pro festival i horší věci, například „leštit raketu“ Václavu Klausovi staršímu. Musel se také klanět Mirku Topolánkovi. „Vary přitahujou ty největší šmejdy,“ dodal.

Karel Kouba k Bartoškovi napsal, že vůbec nic nemusel. Pro koryto prý udělá rád cokoli.

Michaela Lindovská si myslí, že Bartoškovi jde pouze o peníze. „Ten popis k tomu od vás taky... jé, jak já ho vidím na tom videu, jak horuje, abysme byli neklidní!!!! ... Chacha ta naše umělecká fronta... Vždycky de o love,“ napsala.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Marek Korejs

Mgr. Jan Farský byl položen dotaz

Proč jste jako jiní neodpověděli na otázky týkající se svobody projevu?

https://beta.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Prekvapeni-ze-SPOLU-Vondra-zaslal-odvaznou-odpoved-Muze-mit-dohru-755196. Je to proto, že máte máslo na hlavě, protože jste to hlavně vy, kdo tu chce omezit svobodu slova - vy to tedy nazýváte boj s dezinformacemi, ale přitom ani nejste schopni definova...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pláč, smích, obojí. Matka oběti z filozofické fakulty dostala „nabídku pomoci“

4:32 Pláč, smích, obojí. Matka oběti z filozofické fakulty dostala „nabídku pomoci“

Rodiny obětí z Filozofické fakulty dostanou nabídku pomoci od pražského magistrátu. Háček je v přílo…