Jiří Paroubek prozradil, co říká jeho žena o ČSSD. V Lidovém domě mít radost nebudou

11.01.2017 18:44

Expremiér Jiří Paroubek usedl ve středeční kauze dne proti moderátorce Zuzaně Bubílkové a spustil kanonádu. Bohuslav Sobotka (ČSSD) určitě nebude mít radost. Sociální demokraté prý pro Paroubka nic dobrého neudělali, říká jeho manželka, tak proč by teď měl ČSSD pomáhat. Došlo i na server ParlamentníListy.cz.

Jiří Paroubek prozradil, co říká jeho žena o ČSSD. V Lidovém domě mít radost nebudou
Foto: hns
Popisek: Jiří Paroubek v půlnočním rozhovoru

Paroubek oznámil, že byl připraven sociální demokracii pomoci. Současný šéf ČSSD Bohuslav Sobotka a jeho kolegové o to však nestáli. „Stranická oligarchie tuto myšlenku odmítla. Musím také říci, že moje žena je striktně proti. Ona říká: tvoji spolustraníci pro nás neudělali nic dobrého, tak proč bys jim teď pomáhal,“ prozradil host, jak smýšlí jeho žena.

Nálož na bedra ČSSD ovšem tím ani zdaleka neskončila. „Oni se soustředí jen sami na sebe. Necítí problémy obyčejných lidí, a to je ta chyba,“ udeřil. „Já jsem skaut, který by rád pomohl, převedl slepou paní přes přechod, ale ona nechce,“ přisadil si expremiér.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Nakonec padlo pár slov také o Paroubkově možné prezidentské kandidatuře. „Jak jsem zjistil, tak na nějakém serveru, tuším, že to byly ParlamentníListy.cz, jsem se dozvěděl, že si čtenáři v anketě myslí, že bych byl nejsilnějším kandidátem proti Miloši Zemanovi,“ pochvaloval si host. Pokud bude v nadcházejících prezidentských volbách kandidovat prezident Miloš Zeman, tak se k ničemu podobnému nechystá, protože by zbytečně štěpil společný voličský tábor.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

11:12 Půlku vám sežerou. Český řidič po natankování uvidí rudě

Ceny pohonných hmot za poslední měsíc rostou a rostou. Pojďme se podívat, proč tomu tak je, zda se r…