Jiří X. Doležal objevil další vhodný terč pro odpůrce Ruska. To budete koukat

26.04.2015 21:15

Publicista Jiří X. Doležal ironicky poznamenává, že Česko slaví velký úspěch. Vydrželo týden diskutovat o dvaceti Nočních vlcích, kteří možná projedou i přes naši zemi. Pokud máme za to, že nás může ohrozit dvacet motorkářů, co teprve mnohem větší akce – mistrovství světa v ledním hokeji v Praze a Ostravě. Na serveru Reflex.cz proto v nadsázce volá: Zakažte Rusům naše mistrovství.

Jiří X. Doležal objevil další vhodný terč pro odpůrce Ruska. To budete koukat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Na Václavském náměstí v Praze se sešli odpůrci sankcí proti Rusku a zastánci Vladimira Putina

„Když vyjel konvoj Nočních vlků z domovského moskevského depa, vyšla najevo poměrně tristní informace: Je jich dvacet. Na to, že jejich kauzou žijí česká, polská a vůbec středoevropská média už týden a plní jimi titulní stránky, slušný výkon. Dá se říci, že Noční vlci našim médiím a angažovaným spoluobčanům pěkně zatrolili,“ píše Doležal hned na úvod.

Nabádá proto česká média, aby s dovolením věnovala pozornost podstatně větší akci, kde bude prezentováno Rusko – hokejovému mistrovství světa v Praze a Ostravě, kam kromě samotného hokejového týmu o dvaceti mužích dorazí doprovodný štáb. Hokejisté se těší plné podpoře Kremlu a budou hrdě hrát za zemi, která bojuje na Ukrajině. A to není vše. „Navíc tito muži budou vybaveni nebezpečnými věcmi, hokejkami, které lze snadno použít jako zbraň, a také budou mít ostře nabroušené brusle,“ varuje autor.

Celý komentář ZDE

Všechny aktivisty důrazně vyzývá: Spusťte pořádný křik! Pokud totiž křičeli proti Nočním vlkům, pak musejí vědět, že ruský hokejový tým představuje řádově větší nebezpečí. Nejlepší by bylo, kdy česká vláda zakázala vstup „ruské hokejové mašiny“ na naše území. Případné vítězství na mistrovství světa by přece jen potvrzovalo rostoucí moskevské imperiální ambice a pocity velmoci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…