Jiřího Kajínka prý využila jedna celebrita... Naprosto k nevíře, je zde FOTO

14.06.2017 7:21

Jiří Kajínek si v růžovém tričku povídá s královnou této barvy Dominikou Myslivcovou. Bizarní spojení podle bulváru nemuselo být náhodou, ale pečlivě připraveným marketingovým trikem zchudlého miliardáře Antonína Charouze.

Jiřího Kajínka prý využila jedna celebrita... Naprosto k nevíře, je zde FOTO
Foto: Repro foto TV Prima
Popisek: Jiří Kajínek během rozhovoru pro TV Prima

Jiří Kajínek dokázal hned v okamžiku svého propuštění z rýnovické věznice proslavit svítivě zelený nátělník značky Adidas. Ten se stal terčem mnoha vtipů a parodií. A na sebe si jej oblékla i hvězda internetu Dominika Myslivcová. Ta přitom jinak holduje úplně jiné barvě.

V její oblíbené růžové se nakonec předvedl i samotný Kajínek. Stalo se tak při rozhovoru pro videoblog Myslivcové. Podle obou bylo jejich setkání náhodou. Deník Blesk však nyní přišel se spekulací, že to zase taková náhoda nebyla.

Prsty v jejich setkání měl mít zchudlý miliardář Antonín Charouz. Někdejší automobilový závodník a úspěšný dealer zahraničních vozidel (který má na svém profilu na Wikipedii bizarní popis povolání: podnikatel a zločinec) má být sponzorem Myslivcové, které podle Blesku platí mimo jiné luxusní byt v Karlíně, kde internetová celebrita natáčí svá videa.

Anketa

Je Jean-Claude Juncker dobrý předseda Evropské komise?

1%
99%
hlasovalo: 8520 lidí

No a s Kajínkem přišel do styku díky marketingové akci své firmy, nabízející mladým lidem, kteří si nemohou dovolit automobil, půjčení malého auta za stovku na den. A právě o tuto službu měl projevit zájem Kajínek, který sice není mladý, ale na startu života svým způsobem skutečně je.

Charouz tvrdí, že to byl jeho první kontakt s Kajínkem a nikdy předtím se neviděli. Blesk však spekuluje, že se mohli znát již z devadesátých let, kdy Charouz byl velmi úspěšný podnikatel a Kajínek v téže době pracoval pro několik podnikatelů, než jej zavřeli za dvojnásobnou vraždu, která měla být jednou z jeho „zakázek“.

V Charouzově firmě však prý byly pochybnosti, zda by měla být spojována právě s Kajínkem. Ten si nakonec objednávku sám rozmyslel se slovy, že může využívat auto své brněnské přítelkyně. Místo toho však s Charouzem vymysleli jiný druh spolupráce.

A tím byl rozhovor pro videoblog Dominiky Myslivcové. Hvězda internetu, známá kromě boje proti uprchlíkům svými růžovými módními kreacemi a pozdravem „Čauky mňauky“, jej měla vyzpovídat ve svém karlínském bytě podle Blesku placeném Charouzem.

Kajínek prý chvíli váhal, proti měla být zejména jeho přítelkyně, ale nakonec se zviditelněním v růžové souhlasil, bral to prý jako totální recesi. Včetně růžového trička, které podle jeho přítelkyně nepůsobí na chlapovi Kajínkova typu moc vhodně.

Bulvár navíc spekuluje, že Kajínek má užívat další z bytů v Charouzově karlínském domě, a natáčení s Myslivcovou tak bylo v podstatě sousedským tlacháním. To však obě strany odmítají. Charouz kategoricky, Kajínek uvedl, že o žádný byt v Praze nestojí, protože u své přítelkyně v Brně se má „jako na zámku“. „Žil jsem mnoho let na hradě, teď žiji na zámku,“ řekl novinářům.

Života na zámku si prý v Brně užívá plnými doušky. V úterý odpoledne byl viděn na zahrádce jedné z brněnských restaurací. Mimochodem, hned na sousední zahrádce seděl bývalý ministr financí Miroslav Kalousek, který na jižní Moravu zavítal s předvolební kampaní. Jeho mluvčí Ondřej Jakob Kajínkovou fotografii nadšeně sdílel na svém Facebooku.

Jiří Kajínek. Foto: Facebook Ondřeje Jakoba


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…