Jiřina Bohdalová! Nečekané dohry včerejšího Václava „BabišoMoravce“

13.02.2017 9:21

Včerejší vystoupení ministra financí a lídra hnutí ANO Andreje Babiše v pořadu Otázky Václava Moravce vyvolalo nejen na sociálních sítích řadu ohlasů.

Jiřina Bohdalová! Nečekané dohry včerejšího Václava „BabišoMoravce“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Hostem pořadu OVM byl Andrej Babiš. I když byl druhým duelistou Luděk Niedermayer, mluvilo se opět převážně o Kalouskovi

„Babišovo vystoupení v Otázkách, jeho emoční výkřiky a hádání: všechna neverbální sdělení, která vyslal k národu, ukazují, že ten člověk má strach,“ napsal na svém facebookovém profilu novinář Jiří X. Doležal.

Po svém vystoupení v Otázkách Václava Moravce vyvěsil Babiš na svém facebookovém profilu fotografii, na níž je zachycen on v obleku, jeho partnerka a herečka Jiřina Bohdalová. K tomu Babiš připsal: „Po Václavu Moravcovi bude Ples upírů. Odpočinková pohoda.“ Na tento příspěvek mimo jiné reagoval i syn expremiéra Petra Nečase Ondřej, který k tomu napsal: „Já myslel, že když teče do bot, přijde klasicky fotka s Jardou Jágrem, ale Bohdalka taky dobrý!“

Fotka uživatele Andrej Babiš.

Server Fórum24.cz píše o tom, že Václav Moravec ve svém pořadu Andreje Babiše zahnal do kouta. Výkřiky „Za všechno může Kalousek“ mu moc nepomáhají. Babiš je spíše k smíchu. Například ve zmíněném nedělním pořadu řekl slovo Kalousek 33krát. Toto jeho heslo, které mu pomohlo vyhrát volby, už je značně vyčpělé a po letech notně ztrácí razanci, píše server.

Zoufalost Andreje Babiše podle něj dospěla na tu úroveň, že peníze, o kterých nedokáže vysvětlit, kde je vzal, je ochoten rozdat.

Anketa

Ublížil si ve vašich očích Andrej Babiš tím, jak (ne)vysvětluje záležitost s dluhopisy Agrofertu?

28%
72%
hlasovalo: 9061 lidí

Přitom by se ze svých problémů mohl dostat jednoduše. Stačilo by jediné, doložit výpisy z účtu, kde vzal miliardu korun, kterou není schopen doložit. Všem kritikům by vzal vítr z plachet.

Podle serveru je pro Babiše nyní situace horší než v případě kauzy Čapího hnízda. „Miliarda korun není málo. A lži pana ministra už přestávají veřejnost bavit,“ tvrdí server.

Toho, že Babiš v Otázkách Václava Moravce často vyslovoval slovo Kalousek, si všiml také teplický radní Dominik Feri (TOP 09), který k tomu na sociální síti napsal: „Varuju vás. Nehrajte hru ‚Pokaždý, když Babiš v Otázkách Václava Moravce řekne »Kalousek«, si dám panáka.‘ Už v půlce pořadu byste byli v bezvědomí.“

Internetem koluje také fotografie europoslance Luďka Niedermayera (TOP 09) ze včerejších Otázek Václava Moravce. Na snímku je europoslanec zachycen se sepjatýma rukama, to celé doplňuje text „Když si uvědomíš, že ten naproti je fakt ministr financí“.

Na sociální síti se objevila také koláž z pořadu Chcete být milionářem. Na místě tázajícího je premiér Bohuslav Sobotka, který říká „Otázka za 1,5 miliardy dluhopisů“. Na otázku „Ojebal jste stát na daních?“ má odpovídat Andrej Babiš, před kterým se zobrazily čtyři možné odpovědi. Buď „Nevím“, nebo „Za to může Kalousek“, nebo „Já do politiky nechtěl“, nebo „Sorry jako“.

Fotka uživatele Nevím.

Celý text příspěvku Dominika Feriho na sociální síti:

Varuju vás. Nehrajte hru "Pokaždý když Babiš v Otázkách Václava Moravce řekne "Kalousek", si dám panáka."

Už v půlce pořadu byste byli v bezvědomí.

Celý text příspěvku Ondry Nečase na sociální síti:

Já myslel, že když teče do bot, přijde klasicky fotka s Jardou Jágrem, ale Bohdalka taky dobrý!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…