Jo? Takhle to berete? Jarda Jágr zpražil novinářku za řeči o Číně a Hradu

02.05.2019 7:19

Hokejista Jaromír Jágr se pro Deník N rozmluvil o tom, jak na něj působily kritické reakce, kterých se mu dostalo kvůli návštěvě Číny s prezidentem Milošem Zemanem. „Byl jsem tam za svoji osobu. Myslím, že jsem toho v kariéře dokázal dost,“ sdělil Jágr s tím, že tam jel propagovat hokej před olympiádou.

Jo? Takhle to berete? Jarda Jágr zpražil novinářku za řeči o Číně a Hradu
Foto: Facebook Rytíři Kladno
Popisek: Jaromír Jágr

„Neslyšel jsem žádné kritické ohlasy na to, že v Číně několikrát byl Wayne Gretzky nebo že tam jezdí týmy NHL. Neslyšel jsem vůbec nic kritického,“ sdělil Jágr, že se za svou návštěvu nestydí. Jeho cílem, jak zopakoval v rozhovoru několikrát, bylo to, aby se hokej v Číně stal populárním.

Anketa

Souhlasíte s rozhodnutím Ústavního soudu, že hotel měl právo odmítnout klienty z Ruska, protože neodsoudili anexi Krymu?

hlasovalo: 23666 lidí

Do Číny sice dle svých slov letěl s prezidentem Zemanem, ale měl svůj úkol stejně jako stovka dalších lidí. „Kdyby přijel nějaký Jágr z České republiky bez toho, aby přijel s prezidentem, myslím si, že si toho nikdo nevšimne. Ale musí přijet s prezidentem, pak vás lidi berou daleko víc. Co si budeme namlouvat, prostě tak to je. Máte otevřené dveře k různým setkáním, ať se to týká třeba ministra sportu, a máte možnost hokej zpopularizovat,“ podotkl. 

Celý rozsáhlý rozhovor Deníku N ZDE.

Za svou cestou si stojí a pozastavil se i nad kritikou svého snímku s kancléřem Vratislavem Mynářem. „Tak promiňte, jestli jsem se vyfotil s někým. Fotím se s miliardou lidí. Snažím se nikoho neodmítnout a snažím se mít všechny rád. Můj pohled na život je asi jiný než u většiny lidí, ale dělám věci tak, jak je cítím, a dělám je s láskou,“ poznamenal Jágr a sdělil své stanovisko k tomu, že mnozí lidé to berou tak, že Mynáře snímkem podporuje. 

Anketa

Podporujete vládu Andreje Babiše? (Hlasování od 1.5.2019)

78%
hlasovalo: 21592 lidí

„Že to oni tak berou, to jsou jejich domněnky a já je nemůžu ovlivnit. Potom bych někam jel a všichni lidi na světě by mohli napsat seznam, s kým se můžu fotit a s kým se fotit nemůžu, s kým můžu jet a s kým jet nemůžu, abych všechny uspokojil. Ale tohle na tomto světě nejde,“ sdělil Jágr a dostal se s redaktorkou do střetu. Ta totiž pronesla, že by se osobně fotila jen s lidmi, s nimiž názorově souhlasí. 

„Jo? Tak to jste teda dobrá. Takže když za vámi někdo přijde a požádá vás o fotku, vy se ho budete ptát na to, jaký má názor? A teprve až potom, když bude mít stejný názor na věci jako vy, se s ním vyfotíte? Tak to berete? To vám přeju hodně štěstí. Jestli budete slavná a budete se takhle fotit, moc toho nevyfotíte,“ uzavřel slavný hokejista. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…