Joe Biden opět terčem posměchu. Mezinárodního

14.06.2021 21:33 | Zprávy

Joe Biden se opět přeřekl. Stalo se tak po několikáté, nyní ovšem zaměnil Sýrii za Libyi a to hned třikrát za sebou během minuty a půl. „Myslím, že když bombardujete tolik zemí najednou, je těžké mít stále přehled,“ okomentovala prezidentův projev libanonská geopolitická komentátorka Sarah Abdallahová. „Potřebuji, aby média přišla, přeložila a řekla nám, co prezident Joe Biden skutečně říká,“ napsal jiný uživatel v diskusi.

Joe Biden opět terčem posměchu. Mezinárodního
Foto: repro Youtube
Popisek: Joe Biden

Americkému prezidentu Joeu Bidenovi se nevyhýbají přeřeky ani v současnosti. Biden se během nedělní tiskové konference na summitu G-7 zmýlil a při diskusi o humanitární pomoci zemím zmítaným občanskou válkou zaměnil slova Libye a Sýrie, a to ne jednou, ale hned třikrát.

Prezident náchylný k těmto přeřekům a trapasům hovořil o možné spolupráci s Ruskem při poskytování „životně důležité pomoci libyjskému obyvatelstvu, které má skutečné potíže“.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tle

Zkušenosti

Podle všeho se nad vámi stahují mračna a eurokomisařkou zřejmě nebudete. Co říkáte na to, že jste u vládní koalice ztratila podporu? A nemyslíte, že vzhledem k vaší kauze a 0 zkušenostem s politikou byste se nominace měla vzdát sama? Neuvažovala jste o tom? Netvrdím, že nemáte být v politice, ale ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Novotného nevyhodili. Za to se ale ODS se zlou potázala

19:50 Novotného nevyhodili. Za to se ale ODS se zlou potázala

Nejdříve mluví o nepřijatelném chování řeporyjského starosty Novotného a po volbách je vše jinak? Pa…