Jsi normální primitiv, na chlapa si hraj jinde, znělo dnes u soudu s Nagyovou-Nečasovou. A jsou zde reakce, které stojí za to číst

18.05.2015 19:43

Jana Nagyová se v časech své slávy velmi neurvale vyjadřovala nejen o manželce svého nadřízeného premiéra Petra Nečase (na kterou podle žalobců dokonce nasadila vojenské zpravodajství), ale o samotném premiérovi. Bizarní scény ze soukromého života expremiéra, které dnes zazněly před pražským soudem, se okamžitě staly předmětem zájmu komentátorů.

Jsi normální primitiv, na chlapa si hraj jinde, znělo dnes u soudu s Nagyovou-Nečasovou. A jsou zde reakce, které stojí za to číst
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Nagyová

Z hovorů, jež absolvovala Jana Nagyová se svou přítelkyní a které dnes zazněly před pražským soudem (který následně rozhodl o jejich zveřejnění), je možné vyčíst značně svérázný vztah Nagyové k tehdejší Nečasově manželce Radce.

„Sedí doma na prdeli a nechává se živit,“ zněla nejčastější výtka Nagyové vůči premiérově manželce. Té také vyčítala, že předsedu vlády stresuje rodinnými problémy, klidně před důležitými jednáními, za což si vysloužila charakteristiku „sobecká sebestředná hysterka“. V hovoru na její adresu z úst Nagyové běžně padala slova jako „čůza“ či „kráva“.

Je však třeba dodat, že podobně se vyjadřovala i o svém nadřízeném, premiéru Nečasovi, a to i když mluvila přimo k němu. Proti označením „vole“ či „primitive“ se čtvrtý nejvýše postavený ústavní činitel v zemi ani neohrazoval. Zatímco ona na něj běžně křičela, Nečas mluvil vždy potichu a snažil se situaci uklidňovat.

„Na chlapa si hraj někde jinde, ne přede mnou. Všude se za mě stydíš, vole. Lítám jako kráva. Ty jsi normální primitiv, vole. Nebudu ti dělat poskoka. Nebereš mě jako partnera, šikanuješ mě. Doma držíš hubu a krok, vole. To je vidět, kdo tam nosí kalhoty,“ zazněl nejvybranější výrok na Nečasovu adresu.

To jsem šťastnej, že to vím...

K celé kauze se vyjádřily i hvězdy českého komentariátu. Známý glosátor z Hospodářských novin Jindřich Šídlo ohodnotil závažnost informací lakonicky: „Nagyová mluvila sprostě, řvala na Nečase a pomlouvala Radku Nečasovou. To jsem štastnej, že to vím.“

Zato Pavel Šafr, mnohonásobný šéfredaktor, momentálně ve vlastním projektu Svobodné forum, dal průchod svému zděšení. „Musím říci, že toto mě šokovalo a znechutilo,“ píše. Připouští, že není správné, že soud odposlechy bývalé šéfky sekretariátu a momentálně manželky expremiéra Nečase zveřejnil.

„Samozřejmě také ovšem ukazují na podivné rysy paní Nagyové, nyní Nečasové. Je to absolutně hrozné,“ píše Šafr nad odposlechy.

Facebook Jindřicha Šídla:

Nagyová mluvila sprostě, řvala na Nečase a pomlouvala Radku Nečasovou. To jsem šťastnej, že to vím.

Facebook Pavla Šafra:

Musím říci, že toto mě šokovalo a znechutilo. Nemyslím si, že je správné, že soud tyto odposlechy zveřejnil. Samozřejmě také ovšem ukazují na podivné rysy paní Nagyové, nyní Nečasové. Je to absolutně hrozné.


 

reklama

autor: jav

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…