Jsme blbečci, debílkové. Zpěvačka, ze které měl srandu Dominik Feri, křičela Sobotkovi pod okny. Zde je VIDEO

13.04.2016 10:12

Česká herečka a zpěvačka Jana Yngland Hrušková byla opět slyšet. Tentokrát přímo pod okny premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD), před restaurací u Lidového domu. Video z demonstrace za Českou republiku přinesl server YouTube.cz.

Jsme blbečci, debílkové. Zpěvačka, ze které měl srandu Dominik Feri, křičela Sobotkovi pod okny. Zde je VIDEO
Foto: Balazs Beli
Popisek: Maďarsko-chorvatská hranice

Anketa

Považujete se za české vlastence?

94%
6%
hlasovalo: 13066 lidí

Demonstrace se snažila poukázat na nebezpečí ze strany uprchlíků, na což poukázala i sama Hrušková. Ta úvodem řekla, že kvůli svým názorům na migrační krizi přišla o několik svých přátel. „Ale nelituju toho, protože jsem našla spoustu nových přátel,“ dodala.

„Tahle invaze do Evropy je velmi nebezpečná. A my to víme,“ hřímala k uprchlíkům Hrušková. Pohovořila také o Německu, kde již migranti jsou. „Nikdo neví, jaké nemoci například přinesli,“ dodala.

„Nedokážu se smířit s tím, že by naše země měla zaniknout. Že by tu již nezněla hudba Antonína Dvořáka či Bedřicha Smetany. Slova má vlast mají pro mě teď novou dimenzi. Vím, jak důležitá je pro člověka jeho identita. Jsme totiž velice blízko toho, naši vlast ztratit. To, že o mně hanlivě píše bulvár, mně nevadí. Ale vytáčí mě do nepříčetnosti to, že se nám teroristé, islamisté i křesťané z Východu vysmívají. Jsme pro ně blbečci, hodní debílkové, kterým se mohou vysmívat, jak se jim zachce,“ rozčílila se.

Podle ní s námi jednají za naše peníze jako s otroky. „Nechají se tu živit a pak táhnou lepším,“ hřímala. Jak dodala, uprchlíci neutíkají před hrozbou války, neboť válku ani neviděli a mají leckdy i 30 kilogramů nadváhy. Celý její projev se odehrával za velkého aplausu a souhlasného vyjadřování. Největší aplaus získala tehdy, když vyzvala ke zrušení neziskových organizací, jež podporují migranty.

„My potřebujeme činy. Od Zemana, Okamury, Petra Macha a dalších očekávám zavření hranic a nikoho sem nepouštět,“ podotkla za nadšení přítomných. „Brusel si to nemůže vynutit. A hlavně nechci, abychom se i u nás museli bát teroristických útoků,“ dodala. Následně požádala o demisi vlády a o vystoupení z Evropské unie.

Jana Yngland Hrušková vešla do povědomí videem, v němž upozorňovala uprchlíky, že ve sprchách se nekaká. Tím tehdy doslova rozbourala teplického krajského radního Dominika Feriho (TOP 09). „Internet je bizarní a Jana Yngland také,“ podotkl tehdy Feri. Psali jsme ZDE.

Hrušková se netají dokonce tím, že kvůli migrační krizi se hodlá ucházet o prezidentské křeslo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…