Jsme pro ně psi! Neuvěříte, co napsala odvážná česká poslankyně

02.05.2016 12:20

Poslankyně za hnutí ANO Jana Lorencová se na svém profilu na serveru ParlamentníListy.cz vyjádřila k otázkám čtenářů týkajícím se aktuálních problémů.

Jsme pro ně psi! Neuvěříte, co napsala odvážná česká poslankyně
Foto: ČTK
Popisek: Jana Lorencová

„Ty buzerante, řeknete a půjdete si sednout až na dva roky? Zajímalo by mě, zda tento návrh podporuje celé hnutí, konkrétně vy? Nepřijde vám už trochu přes čáru?“ zeptala se jedna ze čtenářek k současně diskutovanému návrhu.

Lorencová odpověděla, že jí návrh přijde „přes čáru“. „Pokud jde o moji osobu, rozhodně takový návrh nepodpořím,“ dodala také to, že věří, že jej nepodpoří ani kolegové z poslaneckého klubu ANO.  

„Ostatně mé názory jsou jasné i z mých vystoupení v PSP a také z mých vyjádření na FB. Podle nich bych byla jedna z prvních, které by tento zákon, pokud by byl přijat, postihl,“ doplnila.

Celá otázka i s odpovědí ZDE.

Další ze čtenářů se zeptal na komentář ke kauze křesťanských migrantů z Iráku, kteří z Česka odešli do Německa. „Úplně stejně dopadl podobný projekt v katolickém Polsku. Na druhou stranu je aspoň vidět, jaké odporné lži, propagandu, tady šíří nevládní neziskové organizace ve věci uprchlíků, kteří ve skutečnosti jsou jen nezákonnými ekonomickými migranty,“ dodal čtenář.

„Když si čtu vaši ‚otázku‘, musím dospět k názoru, že si na ni odpovídáte sám. A já musím s vaší ‚odpovědí‘ souhlasit. V rámci tzv. korektního přístupu se k nám dostávají lidé, kteří nemají v žádném případě nárok na označení ‚uprchlík před válečným konfliktem‘. Občas mám pocit, že se chováme, resp. ti, kteří o tom rozhodují, tedy nevládní organizace, jako kandidáti na zbavení svéprávnosti,“ odpověděla Lorencová s tím, že se chováme tak, jako bychom ztratili pud sebezáchovy. „A zapomínáme, že je naší povinností chránit to, co vybudovali naši předkové,“ dodala poslankyně s tím, že ti „takzvaní“ uprchlíci se nám právem mohou vysmívat.

Celá otázka i s odpovědí ZDE.

Lorencová na svém facebookovém profilu sdílela také článek z webu Rukojmi.cz, jenž nabádá ke zrušení islámu, aby bylo po problémech. Článek najdete ZDE.

„Chovají se, jak je pro ně naprosto přirozené! My jsme pro ně PSI a jsme povinni jim sloužit. Taková je podle jejich představ budoucnost Evropy,“ napsala k tomu Lorencová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…