Jsme v pr*eli, zvolili jsme je sami, zpívala o politice. Dnes zpěvačka nabádá k pochopení

31.12.2018 17:57 | Zprávy

Herečka a zpěvačka Barbora Poláková v rozhovoru s Martinem Veselovským na DVtv.cz mimo jiné zmínila protestsongy. Další podle ní už nemá smysl, protože by jen prohluboval rozdělení společnosti.

Jsme v pr*eli, zvolili jsme je sami, zpívala o politice. Dnes zpěvačka nabádá k pochopení
Foto: youtube.cz
Popisek: Zpěvák David Koller a herečka Barbora Poláková v klipu Sami

Song Nafrněná má 36 milionů zhlédnutí na YouTube, jak zpěvačka potvrdila, byl to pro ni přelom. „Spoustu se toho stalo. Třeba jsem byla v pátém měsíci a mám dvě děťátka,“ řekla s úsměvem Poláková. „Bylo to překvapující, že to udělalo tak velký úspěch. I to natáčení, ten scénář,“ zmínila Poláková. 

Video najdete ZDE.

Politické strany jsou mafiánský systém, tvrdili s vážnou tváří v protestsongu zpěváci David Koller a Barbora Poláková. Podle nich prý „jsme v prdeli a můžem si za to sami“. Protestong Sami vznikl v roce 2012. „Bylo to jako protestong nazýváno,“ poznamenala k tomu Poláková.

„Jsme v pr*eli a můžem si za to sami. Jsme v pr*eli, zvolili jsme je sami. Jsme sami a psi hrají, kdo s koho. Jsme sami a frustrace je z toho. Jsme sami. Rozkrádaj naši zemi. Jsme sami a panduři se tlemí. Jsme sami a cesta tudy není, dokud vládnou morálně pokroucení. Klíče měly smysl a furt jsme na to hrdí, ty klíče byly od basy a tam vás dáme. Politický strany jsou mafiánský systém. Prachy až na prvním místě... to může říct jen kre*én. Jsme sami a nevíme, komu tu vlastně rozbít huby. Nejsme v pr*eli a změníme to sami. Nejsme idioti, co jen čumí, nadávaj a platí,“ zpívali tehdy s kamennou tváří Koller a Poláková. Herečka Barbora Poláková také vešla ve známost tím, že ztvárnila poslankyni Kristýnu Kočí v satirické divadelní hře Blonďatá bestie.

A proč od té doby žádný takový nevznikl? „My jsme se vlastně s Davidem teď potkali a dlouho jsme si povídali o tom, že bychom udělali něco dalšího. Až jsme zjistili, že jsme z toho všeho tak smutní, že je všechno tak komplikovaný, že už jako kdybychom nic tím nezmohli. Že vlastně jsem měla pocit takovej bojovnej,“ podotkla Poláková. „V roce 2012 jsem měla bojovný pocit. Mám pocit, že tehdy ta situace byla možná jednodušší. Možná to bylo moje vidění,“ sdělila Poláková.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

MUDr. Zdeněk Hřib byl položen dotaz

Můžete se k tomu vyjádřit?

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Vydirani-Urednik-popsal-co-provadel-Pirat-Hrib-kvuli-milionovym-fakturam-761522 Nemáte dojem, že je to na rezignaci? A jestli je to křivé obvinění, tak se přeci můžete bránit soudně, když tak neučiníte, tak je to podle mě důkaz, že je to pravda

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Grolich: Povodeň, kampaň. Fotky skoro za čtyři mega. „Morální svinstvo“

12:54 Hejtman Grolich: Povodeň, kampaň. Fotky skoro za čtyři mega. „Morální svinstvo“

Můj kanál má více sledujících. Tak vysvětlil hejtman Jihomoravského kraje Jan Grolich, proč se krizo…