Jsou Češi blbí? I Kalousek se zapojil. Bude zajímat Babiše

19.02.2020 10:32

Komentátor Alexandr Mitrofanov si všiml článku serveru Seznam Zprávy ohledně zavádějících zpráv premiéra Andreje Babiše (ANO) a okomentoval to na svém twitterovém profilu. Na jeho slova následně reagoval předseda poslaneckého klubu TOP 09 Miroslav Kalousek.

Jsou Češi blbí? I Kalousek se zapojil. Bude zajímat Babiše
Foto: Repro ČT24
Popisek: Miroslav Kalousek, předseda poslaneckého klubu TOP09

„Když je v zemi stav, kdy novináři musí chodit za premiérem a sbírat jeho zavádějící výroky, aby je uvedli na pravou míru, a tento premiér se stále těší největší podpoře voličů, nejde o chytrou zemi,“ poznamenal Alexandr Mitrofanov k článku serveru Seznam Zprávy ohledně zavádějících výroků premiéra Babiše a DPH na pivo.

„Ve vší úctě k Alexandru Mitrofanovi se vůči němu musím zastat vlastní země. Naše země je chytrá. Pouze významná část jejích obyvatel se s tímto faktem odmítá smířit a udatně proti němu bojuje," oponoval Miroslav Kalousek. 

Ve vší úctě k @AlexandrMitrofa se vůči němu musím zastat vlastní země. Naše země je chytrá. Pouze významná část jejích obyvatel se s tímto faktem odmítá smířit a udatně proti němu bojuje. https://t.co/YkFBnZliU0

— Miroslav Kalousek (@kalousekm) February 18, 2020

Anketa

Komentátor Mitrofanov tvrdí, že Česko NENÍ chytrá země, když se největší podpoře těší Babiš. Má Mitrofanov pravdu?

6%
94%
hlasovalo: 15216 lidí

„Chytrost země se pozná podle chování většiny jejích obyvatel. Takže, při vší účtě k menšině, která dala světu skvělé lidi, celkový dojem vytváří ti, které většina vypíchla nahoru. Jinými slovy Středočeský kraj reprezentuje Jernanová. Můžeme o tom vést spory... dál podle klasika,“ dodal Mitrofanov.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…