Jsou to blitky, zastal se Nečasův syn Zemanovy dcery

09.10.2013 11:35

Syn expremiéra Petra Nečase Ondřej se na svém profilu na sociální síti Facebook otevřeně zastal Kateřiny Zemanové. Ta čelí útoku médií, že se vloni na podzim zúčastnila porno akce. Nečas mladší nevidí jediný důvod, proč by "první slečna" měla nést následky kvůli "jednomu divokýmu mejdanu v 18".

Jsou to blitky, zastal se Nečasův syn Zemanovy dcery
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ve volebním štábu Miloše Zemana. Miloš Zeman se stal novým prezidentem České republiky

Server Extra.cz zveřejnil fotky a poté i video, které následně převzala i další média. Na nich má být údajně dcera prezidenta Miloše Zemana zachycená na večírku s lechtivou tematikou. Ačkoli Zemanová prostřednictvím hradní mluvčí Hany Burianové vzkázala, že jde o podvrh a podobné akce se nikdy nezúčastnila, pochybnosti narůstají. Podobnost mezi dívkou na snímcích a videozáznamu s první slečnou je totiž značná.

Na svém facebookovém profilu se Kate, jak Kateřinu Zemanovou familiérně pojmenovala média, zastal i Ondřej Nečas, syn expremiéra Petra Nečase. Reagoval konkrétně na článek na webu Reflex.cz, který z údajné účasti Zemanové na zmíněné akci vyvozuje, že prezidentova dcera je zdravá.

"Podle některých pravidelných návštěvníků swingers party, na nich mohou provozovat sex pouze lidé, kteří nemají žádné pohlavní a jiné nemoci. Pokud šla s nějakým podobným úmyslem na podobnou sešlost i Kateřina Zemanová (jak se o tom už druhý den píše a spekuluje), dcera pana prezidenta, tak je v tom obsažena i jedna velmi pozitivní zpráva: Kateřina je zdravá," napsal server.

To už není ani k smíchu

Podle reakce Ondřeje Nečase je tento článek už za hranou. "Hm, takže každej 'slušnej člověk' pohrdající bulvárem si teď začne vybíjet svoji nenávist k Zemanovi na jeho dceři. Kvůli jednomu divokýmu mejdanu v 18, bože. Taky jsem se zasmál, ale s blitkama jako tohle už to přestává bejt k smíchu..." napsal ve statusu na Facebooku a přidal i odkaz na inkriminovaný článek.

V komentářích svůj názor ještě dále rozvíjí. "Za a. udělala v 18 kravinu, jejíž důsledky si asi neuměla představit (upřímně, podobný mejdany se dělaj na každý vesnický diskotéce a ne vždy je za tím natáčení péčka). Ale opakuju, v 18, mladý tele. Teď se to s ní potáhne všude a proč?" ptá se Nečas mladší a vinu vidí i u prezidenta Miloše Zemana.

"Protože za b. ji tatík vtáhl do kampaně i do svý následný mediální prezentace a tím ji solidně zruinoval na nějakou dobu život. Ona si to neuvědomila, spousta lidí, možná i já, nebo vy, by v tomhle věku podlehla lesku velkýho světa a pohledu na svůj krásnej ksichtík v novinách. V tu chvíli ale mají zasáhnout rodiče, obzvlášť někdo, kdo má léta zkušenost s politikou, médii a ví, co všechno jeho dítěti hrozí," dopsal Ondřej Nečas pod svůj status.

"Každej jsme dělali kraviny, na který nejsme úplně pyšný," uzavírá kajícně s tím, že sám v 18 letech ukradl číslo z tramvaje, zvracel na zastávce a myslel si, že je Klaus "dobrej".

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: adr

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…