Jste blbá. Drogy. Paní Karlo, až se příště ože*ete… Šlechtová se naštvala na Babiše. A pak…

15.03.2019 17:02

Exšéfka Ministerstva pro místní rozvoj a resortu obrany Karla Šlechtová od plic popsala, co si myslí. Česky, anglicky a bez servítků. Důvodem jejího rozhořčení bylo podle zdroje Parlamentních listů to, že se nedostala na kandidátku do Evropského parlamentu. Jenže reakce občanů na poněkud zvláštní facebookový status Šlechtové byla asi jiná, než by si politička přála.

Jste blbá. Drogy. Paní Karlo, až se příště ože*ete… Šlechtová se naštvala na Babiše. A pak…
Foto: www.karlaslechtova.cz
Popisek: Karla Šlechtová, exministryně obrany

Karla Šlechtová bouchla do stolu. Když se dnes kolem sebe rozhlédne, dospívá k závěru, že je buď hloupá, nebo všichni kolem ní lžou.

Anketa

Vadí vám výrok Václava Klause ml. o EU a Židech?

4%
96%
hlasovalo: 21460 lidí

„Asi jsem věnovala 4 roky svého ministerského života něčemu, čemu jsem věřila, a byla to jen přetvářka. V tomto neumím prostě fungovat. A nebudu,“ napsala dáma na sociální síti Facebook. Status napsala pravděpodobně v souvislosti s tím, že se nevešla na květnovou eurokandidátku hnutí ANO.

„Politika je hnus. Svinstvo. Jsem ráda a nic, nic bych neudělala jinak. Děvkou nikoho v politice fakt nebudu,“ nešetřila ostrými slovy bývalá členka vlády Bohuslava Sobotky (ČSSD) a Andreje Babiše (ANO). Ač byla ministryní za hnutí ANO, tak jeho členkou se nestala.

Psali jsme ZDE.

„Jsem pyšná na vše, co jsem kdy učinila, a těším se, až se vše jednou provalí. Hodně štěstí té čistotě v mé zemi,“ dodala ještě.   

Svůj status doplnila společnou fotkou se svým psem Rambohafíkem, kterého měli možnost poznat všichni občané, kteří viděli fotku tohoto pejska stojícího na Národním památníku na Vítkově.

Reakce na její status na sebe nenechaly dlouho čekat. „Jedno je jistý. Od Karly se anglicky neučte,“ napsal například šéfredaktor MF Dnes Jaroslav Plesl na svém facebookovém profilu.

 

A lidé reagovali i na profilu Šlechtové. „Karlo, v druhé větě jste se nebezpečně přiblížila pointě. Pravda je taková, že jste roky sloužila Babišovi a Zemanovi, aniž byste chápala, že jen plníte zcela zastupitelnou roli pěšáka, kterej je ochotnej nechat manipulovat se svou ješitností. Je smutný, že na to přicházíte až teď a že vám to trvalo doslova roky. Nebudete ničí slouha? Trošku pozdě, ne?“ zeptal se Jan Vrobel.

„Smutný je, že i teď si hrajete na důležitou místo toho, abyste skutečně důležitou roli sehrála a poskytla svědectví, o kterém tvrdíte, že jej máte. A necháte se přemlouvat, připomínáte se, nic v reálu z toho. Takže nesmyslná ješitnost jen pokračuje místo toho, abyste udělala správnou věc. Takže se nezměnilo nic. Rozdíl je pouze v tom, že teď už vás nepotřebují, ale ochotná udělat správnou věc nejste furt stejně – tedy vůbec,“ dodal.

„Paní Karlo, až se zase příště ožerete... Tak raději nic nepište,“ poznamenal další diskutující. 

„Už jsem se lekl, že je něco Rambohafíkovi – ta silná slova a věnec s trikolorou, už jsem myslel na nejhorší,“ podotkl další diskutér.

„Dobrý den, paní Karlo, mohu poprosit o číslo na vašeho dealera drog? Již delší dobu sháním fakt kvalitní matroš, který by mne opravdu uspokojil v mé touze být úplně mimo,“ poznamenal další. 

A velmi zostra se vyjádřil i další diskutující. „A) je správně. Jste naprosto blbá,“ podotkl. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…