Jste hlupáci! Opovrhuji vámi, vzkazuje Milan Knížák voličům Andreje Babiše

11.10.2016 20:48

Profesor Milan Knížák posílá jasný vzkaz všem těm, kteří odevzdali svůj hlas hnutí ANO. Andreje Babiše prý mohli volit jen blbci. Knížák opovrhuje každým, kdo Andreje Babiše podpořil.

Jste hlupáci! Opovrhuji vámi, vzkazuje Milan Knížák voličům Andreje Babiše
Foto: Hans Štembera
Popisek: Milan Knížák

V textu pro server Echo24.cz si profesor Milan Knížák nebere servítky. „Právě proběhlé volby ukázaly, že většina naší společnosti jsou hlupáci. Jinak si totiž nedovedu představit zvolení strany Andreje Babiše. Opovrhuji každým, kdo se s Babišem spolčuje nebo ho podporuje. Připadá mi absurdní, aby naši zemi ovládal bývalý komunista, spolupracovník StB, člověk, který má plná ústa boje proti korupci, a přitom se neví, jak ke svému obrovskému majetku přišel,“ rozčiluje se umělec.

Kauzy jako Čapí hnízdo dokazují, že Babišovi jde o jediné – o nashromáždění ještě většího bohatství a moci. Za tímto účelem prý neváhá shromažďovat informace a s jejich pomocí nemilosrdně likvidovat konkurenci. Podle Knížáka ničí i své někdejší spojence. Zdá se však, že nic z toho nemalé části české společnosti nevadí. Ukazuje se, že kobliha a sliby stačí na to, aby Babiš získal vše, po čem touží. Podle pana profesora Babiš dokonce neváhá urážet své spoluobčany, když opakuje, že „všeci kradnů“ a jsou to korupčníci. Neštítí se urážet ani vládu, ve které působí jako ministr financí. Ale ani to lidem nevadí.

Celý text najdete zde.

„Představa, že by se dostal do čela státu, o což usiluje, mě děsí. Po úspěchu v těchto volbách se už vidí jako předseda vlády... Styďte se všichni, kdo jste Babiše volili,“ zlobí se umělec.

reklama

autor: mp

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…